Na razie moze byc cienko, bo nie mam czasu na nude ;-) Ale im blizej wakacji tym lepiej z moim wolnym czasem, wiec jesli nic ciekawego nie znajdziesz to pomysle o tych guzikach ;-)Zamieszczone przez hazan
Na razie moze byc cienko, bo nie mam czasu na nude ;-) Ale im blizej wakacji tym lepiej z moim wolnym czasem, wiec jesli nic ciekawego nie znajdziesz to pomysle o tych guzikach ;-)Zamieszczone przez hazan
Doookładnie. Obecne logo jest OK. Eleganckie, nie przebajerzone, idealnie pasujące do ogólnej kolorystyki forum. Pora skończyć tematZamieszczone przez hazan
![]()
Kavoo,
Tak sobie myślę, że skoro chciałeś coś udowodnić "laikowi" takiemu jak jaktóry w Photoshopie się raczej bawi niż pracuje to trzeba było dostrzec i wziąć wszystkie czynniki pod uwagę
czyli :
Tło - nie białe jak pokazałeś na przykładzie.
Opacity - to akurat mamy takie samo :-D
Spread - u mnie 0
oraz Size - u mnie 2
A i tak na marginesie u Ciebie też wyszło przycięte Logo Canona - czy to nie profanacja![]()
![]()
Ale to tak na marginesie ...
Wniosek mam tylko jeden : TYLE GUSTÓW ILE FORUMOWICZÓW![]()
I tym pragnę zakończyć swoje zabawy z niniejszym LOGO, czas wrócić do nauki focenia :rolleyes:
Pozdrowienia dla Wszystkich i dzięki za uznanie dla "laika" oraz wszystkie wypowiedzi pozytywne i negatywne.
No i dodaję wersję ostatecznie dopieszczoną bez profanacji loga Canon-a![]()
Z mojej strony uważam temat za zamyknięty. Reszta w rękach Administratorów.
Moris
Ostatnio edytowane przez Moris ; 17-04-2005 o 19:17
Dobra - ponieważ trudno jest wszystkim zdecydowac wiec zdecyduje sam
Logo które od tej porty zagosci na stałe na forum to logo kolegi Morisa - te ktore jest teraz na forum.
Dzieki wszystkim za pomoc a szczegolnie koledze Morisowi za świetne logo.
Game over - topic zamkniety