Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: prawda o testach

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Myślę, że wyniki testu egieldy powinny zostać skonfrontowane z doświadczeniami kogoś, kto sam ten korpus wypróbował i to w różnych warunkach i stosując różne szkła. I tak jest zawsze: dziennikarze piszą swoje, a użytkownik też wie swoje.

Domyślnie

link do tego juz byl, odpowiedz tez padla, ale odpowiem jeszcze raz - czego sie spodziewac po gazetce ktora wyrosla z ulotki gieldowej?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiski Zobacz posta
    Myślę, że wyniki testu egieldy powinny zostać skonfrontowane z doświadczeniami kogoś, kto sam ten korpus wypróbował i to w różnych warunkach i stosując różne szkła. I tak jest zawsze: dziennikarze piszą swoje, a użytkownik też wie swoje.
    A ja myślę że szkoda czasu na poświęcanie uwagi takim "testom". Mamy wystarczająco dużo opinii na forum żeby sobie wyrobić zdanie na tej podstawie od ludzi którym można zaufać.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

Hehe, Ci ludzie to chyba nie wiedzieli co w ręce trzymają
    nieźle się ubawiłem

Dopiero zaczyna Awatar -MM-
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

W podsumowaniu mi sie chrupki wysypały... gdy czytałem zalety body 40D typu "ręczna regulacja zoomu". Ciekawe w innych lustrzankach pewnie maja przyciski "+" i "-".
    Test jest rzeczywiście przeznaczony dla pewnej określonej grupy kupujących.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -MM- Zobacz posta
    W podsumowaniu mi sie chrupki wysypały... gdy czytałem zalety body 40D typu "ręczna regulacja zoomu". Ciekawe w innych lustrzankach pewnie maja przyciski "+" i "-".
    No pisałem, że sprawia wrażenie jakby był robiony przez kogoś kto nigdy lustrzanki nie trzymał w ręku .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -MM- Zobacz posta
    Przecież jest... regulacja zoomu w liveview .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów