gwozdzt
Nie wybrałem sobie tego źródła wiedzy po prostu czytając wcześniejsze posty na CB o 40D była mowa o problemach z tym że modelem a zdaje się kubaman sprawdzał jaki wynik da wpisanie w google 40D +problemy i ja coś takiego wpisałem i trafiłem na ten test w dziwny sposóbwiec nie wybierałem go i nie uważam że jest tam jakaś wartościowa wiedza ale napisałem ten post z jednego powodu. Jak można napisać że zdjęcia z tego modelu są bardzo dobrej jakości skoro testowe nie są bo dobrych nie znalazłem w tym teście więc wydaje mi się że napisali ten test bo akurat taki chcieli zamieścić ale na pewno nie było ich celem poznanie aparatu i jego prawdziwych wad i zalet ...Uznałem że to "test Bubel" i chciałem poinformować innych bo taki test może powodować w co wrażliwych osobnikach rozterki na temat ich zdrowia zwłaszcza wzroku. Bo jeśli czytamy
zalety
- bardzo dobra jakość zdjęć.
następnie widzimy te doskonałe foty zamieszczone w teście , czy pierwszą naszą myślą nie jest wymiana monitora lub wizyta u okulisty bo skoro my tego nie widzimy inni to widza i opisują to coś musi nie graćw moim wypadku monitor jeszcze na gwarancji a wzrok mam raczej ponadprzeciętny
![]()