Myślę, że wyniki testu egieldy powinny zostać skonfrontowane z doświadczeniami kogoś, kto sam ten korpus wypróbował i to w różnych warunkach i stosując różne szkła. I tak jest zawsze: dziennikarze piszą swoje, a użytkownik też wie swoje.
Myślę, że wyniki testu egieldy powinny zostać skonfrontowane z doświadczeniami kogoś, kto sam ten korpus wypróbował i to w różnych warunkach i stosując różne szkła. I tak jest zawsze: dziennikarze piszą swoje, a użytkownik też wie swoje.
link do tego juz byl, odpowiedz tez padla, ale odpowiem jeszcze raz - czego sie spodziewac po gazetce ktora wyrosla z ulotki gieldowej?
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To jest prawdziwy test 40D: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos40d/ (:
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
Hehe, Ci ludzie to chyba nie wiedzieli co w ręce trzymają
nieźle się ubawiłem![]()
W podsumowaniu mi sie chrupki wysypały... gdy czytałem zalety body 40D typu "ręczna regulacja zoomu". Ciekawe w innych lustrzankach pewnie maja przyciski "+" i "-".
Test jest rzeczywiście przeznaczony dla pewnej określonej grupy kupujących.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner