bo w ciągu pół godziny wszyscy użytkownicy forum nie robią nic innego tylko czekają na twoje pytania??
A poza tym nie wyczuwasz specyficznego poczucia humoru ???
bo w ciągu pół godziny wszyscy użytkownicy forum nie robią nic innego tylko czekają na twoje pytania??
A poza tym nie wyczuwasz specyficznego poczucia humoru ???
Proponuje zapytac autorki tych zdjec.
Odpowiedzi tutaj otrzymales malo powazne, poniewaz styl tych zdjec a la cepelia zdecydowanie sklania do takowych![]()
Faktycznie specificzne poczucie humoruWiesz rozumiem jeden taki tekst, ewentualnie drugi, ale jak widać reszta złapała "klimat". Jak chcą się naśmiewać z ludzi niech sobie załążą osobny wątek
Lub najpierw spojrzą w lustro.
Pozatym mnie nie chodzi o urodę modelki, jej miny czy inna obróbkę. Tylko o efekt takich jakby świetlistych oczu i ust.
I wcale nie oczekuję, że wszyscy się rzucą do odpowiadania. Ale zawsze można mieć nadzieje, że ktoś pomoże![]()
więcej cierpliwości ...
jest środek nocy ...
poczekaj do jutra ...
No dooobra, skoro 'chamstwo sie szerzy', to ja sie zlituje.
Bieresz fotoszopa, maskujesz 'ryjca' danego trolla oprócz oczu i ust, a dane usto/oko picujesz wyostrzaniem, hue/saturation-em, ywentualnie kolorujesz ręcznie (najlepiej na osobnej warstwie). Potem maskę odwracasz (invert) i skórze zdejmujesz nasycenie kolorów tudzież robisz jej 'colorize' w sepię abo inny zielony w ciapki. Roboty na parę minut, a efekt cepelii jak na załączonych obrazkach.![]()
Miłej zabawy...
Amen.
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Fakt o tej godzinie humor to najlepsza obrona przed snem.
To taki badziewiasty "Draganizm", czyli nic innego jak lepsza lub gorsza znajomosc shopa. Wpisz sobie na youtube Andzej Dragan i tam sa tutki do tego typu efektow, oczywiscie nadmieniam ze daleko im do oryginalu.
pozdrawiam
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No dobra zgadzam się co do cepeliPosznupałam jeszcze chodzi mi bardziej o to :
http://plfoto.com/1276941/zdjecie.html
http://plfoto.com/1185193/zdjecie.html
Przeostrzeniem oczu raczej się tego nie uzyska :/ A ja bym właśnie chciała wiedzieć jak![]()