Sklep miesci sie w samym centrum na placu Batorego ( brama portowa ). Jest to duzy bydynek gdzie jest hotel novotel, a sam sklep jest z tylu budynku.
Na rogu masz bank slaski a stamtad to jakies 40 metrow i jestesObchodzac dokola budynek nie masz mozliwosci przegapienia sklepu
![]()
Dziękuję. Na stronie internetowej nie znalazłem informacji.
Dziękuje, za rozwianie moich wątpliwości. Po zakupach napiszę, co i jak w sklepie piszczy![]()
Dzieki. Juz wiem jak sie kierowac. :-)
Zamówiłem w foto-ivy body 5dMKII przelew wykonałem, a na następny dzień o 10 rano kurier do mnie przyjechał z paczka, niesamowite tempoObsługa bardzo miła, cena przystępna
Fachowa obsługa, wszystko na wysokim poziomie
Nie są to moje ostatnie zakupy w foto-ivy polecam !![]()
- FB -
Canon + szkła
U Towersa przez to forum kupiłem ponad 3 lata temu 5DII + 50/1.4. Poprosiłem od razu o dobranie obiektywu do body. Po odbiorze i testach szczęka mi opadała - to szkło jest zajebiście ostre od f1.4! Rewelacja! Jak najbardziej polecam zakupy u Towersa. Przygotowuje się teraz do większych zakupów - 5DIII + dwie stałoogniskowe eLki, na pewno poproszę go o ofertę.
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
Zakupiłem u u Towersa Canona 24/1.4 L II. Bardzo miły kontakt mailowy, szybka wysyłka i atrakcyjna cena. Teraz przymierzam się do kupienia Canona 5dIII również u niego :-). Polecam!
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)
Polecam zakupy w foto-ivy.
Byłem, zobaczyłem kupiłem. Pierwsze swoje marzenie C5DMkII. Posiadłem wcześniej kupiony obiektyw 24-70, który nie podobał mi się. Poprosiłem Towersa o dostrojenie a on na to nie ma problemu. Nie zapłaciłem ani grosza. Obiecałem sobie że po takich zakupach i zerowaniu konta nie kupię już nic ale myliłem się.
Następne zakupy to karta pamięci droga ale bardzo dobra i 100L. Korcą mnie dalsze zakupy obiektywu 100-400, które znowu zrobię u Towersa. Polecam.