Szybko i przede wszystkim tanio
Sherpa 600r za 300zł podczas gdy w "lokalnym sklepie" kosztuje ok. 450zł.
Szybka przesyłka, błyskawiczny(!!!) kontakt - polecam!
Szybko i przede wszystkim tanio
Sherpa 600r za 300zł podczas gdy w "lokalnym sklepie" kosztuje ok. 450zł.
Szybka przesyłka, błyskawiczny(!!!) kontakt - polecam!
Towers załatwił stałke, której dostępność (a właściwie jej brak) staje się już "legendarna". Wszystko w obiecanym terminie i dobrej cenie. Dziękuję i pozdrawiam Cię Towers.
P.S. Taka mała rzecz (i lekka - 650 g.) a cieszy.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
5DmkII mam właśnie od niego. Po pierwsze dzięki, że sam przesłałeś ofertę na PW bo inaczej pewnie dalej bym czekał na zamówienieCena niższa niż z aukcji allegro - to chyba ten forumowy rabat
Podejście naprawdę pełne profesjonalizmu - niebywała dbałość o klienta
Przesyłka szybka i sprawna, a z jakości zapakowania nawet kurier był zdziwiony(pozytywnie oczywiście)
Naprawdę bardzo, bardzo polecam towersa i jego żonę - taka obsługa powinna być wszędzie! Bardzo wam dziękuję i życzę jak największej liczby klientów!!![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Mimo problemów z mailami, których w sumie sam sobie byłem winien, wystarczy trochę zgłębic temat, dlaczego maile nie dochodzą, znaleźc rozwiązanie i zaplacic, a towar zapakowany pancernie przychodzi zgodnie z ustaleniami. Moja paczka przyszła dzień po, tylko dlatego, że kurierowi nie chciało się czekac na spóźnionego tira, ale co tam, kolejny zakup zrealizowany z przyjemnością..Następne tylko pod tym adresem..
A ja już nigdy u niego nic nie kupię. Miałem o pana Towersa "nowy"obiektyw za ponad 3000 (24-105L) i lampę błyskową. Obiektyw miał wady optyczne (wielkie aberracje) oraz trzaskała stabilizacja obiektywu. Ale działała. Sam obiektyw był totalnie mydlany. W serwisie Canona stwierdzili że jest to praktycznie nie do naprawy. Pan Towers nie był zainteresowany jakąkolwiek pomocą w tej kwestii W mailu stwierdził że to normalne że ten obiektyw "amberuje"!!!.Co to za słowo? Na szczęście udało mi się pozbyć tego sprzętu. Dostając od niego paragon (niemiecki) sprzedawca umywa ręce bo nie masz dowodu że to od niego kupiłeś. Jeżeli trafisz na dobry egzemplarz to możesz być zadowolony i go chwalić. Ale jak będzie coś nie tak to jesteś udupiony i martw się sam. Mało tego pan Towers wpisał do rachunku błędny numer obiektywu! (pomylił 9 z 3) przez co miałem problemy w serwisie. Jeżeli to ten sam Towers z pod Krotoszyna to nie polecam. W kontakcie osobistym już wydał mi się trochę niepoważny. Lepiej dołożyć i kupić sprzęt w sprawdzonym sklepie i mieć święty spokój. Dodam że w zakupionej u tego pana lampie 580 EX po roku zaczął szwankować palnik. Nie wiem zkąd on bieże sprzęt ale coś mi się tu nie podoba. Nie chcę nikogo oczerniać, ale ja się zawiodłem nie tylko sprzętem , ale i postawą sprzedawcy(czytaj zlewka).Zreszta sądząc po błedach ortograficznych w niektórych aukcjach tego jegomościa w sumie postawa i poziom sprzedawcy mnie już nie dziwą. Mogą sobie pisać niektórzy że go znają osobiście, ale moje doświadczenia są jak najbardziej negatywne. Ale decyzja należy oczywiście do kupującego. Nie polecam. Tomek.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Lipen - No tak wymieniliśmy między sobą kilka meili, w ani jednym nie padło stwierdzenie że chcesz obiektyw wymienić, sprzęt odbierałeś od mnie w Poznaniu, ile to już mnineło 1,5 roku czy będzie już nie długo 2 lata?? Sprzęt testowałeś na analogowej 5tce (z oczywistych względów nie można było zobaczyć zdjęć, a obiektyw był przetestowany!) nie wiem czy zaszły tutaj jakieś zmiany co do korpusu ale być może tutaj tkwił problem, nigdy nie robiłem Nikomu problemu z wymiana itp, a są na forum użytkownicy którzy dane szkło wymieniali 2 lub 3 razy bo coś nie grało i nigdy nie robiłem z tym problemu bo i o co robić problem?? każdy doskonale wie że coś co działa idealnie z moim sprzętem niekoniecznie musi chodzić z czyimś i Ja doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Czy wykonał Pan choć jeden telefon, zapytał, wyjaśnił że nie da się tego i tego?? że po servisie dalej nie widać poprawy?? Nie nie wykonał Pan żadnego telefonu, nawet nie napisał Pan meila. Sprzęt jest tylko sprzętem i nie ma reguły u kogo i kiedy ulega awarii. Potrafię być samokrytyczny ale w tej sprawie nie potrafię sobie nic zarzucić, niczego nigdy Panu nie odmówiłem bo jeszcze raz powtórzę że o nic Pan nie zapytał, a wizytę w servisie zasugerowałem ponieważ od momentu zakupu szkła do meila że coś nie gra - minęło kilka ładnych tygodni, co nie zmienia faktu że gdyby skierował się Pan do mnie że nadal coś nie gra na pewno rozwiązalibyśmy ten problem pozytywnie.
Brak mi słów........
Ja Bardzo Proszę o przesłanie opinii servisu że obiektyw był mydlany i nie do naprawy. Mam dobrą pamięć i osobiście to szkło sprawdzałem przed dostarczeniem do Pana.
Meil - ivy10@gazeta.pl
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 27-08-2009 o 13:49