Strona 43 z 77 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

Ja kupilem juz jakis czas temu 40D, 100mm Macro i 580ex, moge kolege tylko pochwalic

PS. Towers opróżnij sobie skrzynke PW!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiecie co, wstrzymajcie się z tymi żalami, że nie odpowiada na PW. Facet ma zrobić dobrze Wam wszystkim i Waszym rodzinom, nic nie pomylić, wszystko przetestować, popakować i dopilnować, a przy tym jeszcze odpowiadać na każdą pierdołę.. Zastanówcie się czego wymagacie. On jest jeden, a doba nie jest z gumy.
    Jarek

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Sorki za ta zapchana skrzynke, staram sie w miare możliwosci odpowiadac na pytania i pilnowac wolnego miejsca, jednak w ostatnim czasie najlepiej jest do mnie zadzwonic tel odbieram zawsze chyba ze jestem bardzo zajety ale wowczas staram sie pamietac o tym fakcie i jak tylko moge to oddzwaniam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    w ostatnim czasie najlepiej jest do mnie zadzwonic tel odbieram zawsze chyba ze jestem bardzo zajety ale wowczas staram sie pamietac o tym fakcie i jak tylko moge to oddzwaniam
    Wpisz to sobie w stopkę + prośba by nie pisać PW... może pomoże.
    Ja też zawsze wolę kontakt telefoniczny bo w parę minut wszystko uzgodnione niż godzinami/dniami czekać aż/czy ktoś łaskawie PW czy maila przeczyt i ewentualnie odpowie .

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Kolejne szkło od Towersa, które osobiście kupowałem dla zadowolonego klienta żółtego systemu i innej narodowości. Pozdrowienia z południa .
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Domyślnie

Kupiłem u Towersa zestawik 40d+17-40/4L = pełne zadowolenie!
    40d + 17-40/4L + 70-200/4L

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Polecam Towersa bez dwóch zdań. Przesympatyczny szpyniu,sprawdził puchę przy okazji zakupu 35L, a samo szkło cudne!
    BTW Pozdrowionka dla żonki!

Coś już napisał Awatar spino
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka

Domyślnie

też polecam TOVERSA. gość zna się na rzeczy, cierpliwość popłaca...
    UWAGA 26.10.2012 SKRADZIONO: Canon 5D -nr ser. 3431303646; Canon Speedlite 580EX II -nr ser. 352198; Canon 50 f/1,4 -nr ser. 77370854, Canon 85 f/1,8 -nr ser. 49800336, CANON 70-200 f/2,8L IS USM -nr ser. 471918, Tamron SP AF 28-75 f/2.8 -nr ser. 536031; TORBA Canon Deluxe Camera Bag 10EG; KAMERA SONY XDR-NX5E -nr ser. 211529

Dopiero zaczyna Awatar Madric
    Miasto
    Białogarde

Domyślnie

Transakcja z Towers'em? Jak by to powiedzieć..., zaufałem waszym opiniom i przelałem gościowi kasę praktycznie na gębe:d. No i co? Chłopak wysłał maila, żebym się modlił teraz czy oby na pewno to nie "ustawka"(uśmiechnąłem się i szybko w głowie zacząłem gromadzić dowody - myśl przyszła z prędkością 1/10000sek) ! Dalej czytam -

napisał, zasada jest jedna "mam być zadowolony i wrócić".
    Powiem tak - jestem zadowolony i na pewno wrócę! Nawet jeżeli będzie trochę droższy od konkurencji. Po prostu tak jak w naszej pasji, tak i tutaj liczy się jakość przedmiotu i usługi za każdą cenę!

Pozdrawiam i oczywiście polecam!

P.S. Kurcze teraz to słownik zobowiązuje, cieszę się, że w końcu to ktoś wprowadził, człowiek od internetu się uwstecznia

Coś już napisał

Domyślnie

Dziś za sprawą właśnie Towersiwego wzbogaciłem się o 24-105, coś piknego. Powiem tak: ile to żeśmy rozmawiali przez telefon z różnych powodów, to jakby to razem zliczyć to byśmy włosy rwali ze łba Jeśli ktoś coś mówi o tym że nie można sie skontaktować, nie odbiera PW etc. to niech idze na allegro kupi u jakiegoś sklepikarza, trzeba zadzwonić nie wiem czy to jest nie do zrozumienia, nie po polsku.. Poza tym wymieniony w nazwie wątku jest człowiekiem "silnie zmotoryzowanym" - bardzo czesto dowiadywałem się że jedzie, a siłą rzeczy nie ma wtedy dostępu do skrzynki PW.. ja najpierw chciałem kupić 100 makro ale nie ma :s prosiłem żeby szukać czegoś - okej. Po dłuższym czasie okazało się (i stan takowy istnieje do teraz) że w tej chwili takowego (dobrego) nie ma. Więc zamieniłem kolejność i najpierw kupiłem 24 - 105. Z transakcji jestem zadowolony, cena naprawdę przyzwoita. Następne zakupy w tym samym miejscu, wolę dać pieniądze komuś uczciwemu żeby się rozwijał a nie jakiemuś człowiekowi.

Jeśli komuś nie chce sie czytać tego wyżej, niech przeczyta to:

Cokolwiek kupię w przyszłości do fotografowania kupie u Towers'a.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
    Ostatnio edytowane przez Johnus ; 28-05-2009 o 17:05

Strona 43 z 77 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów