Strona 32 z 75 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Mieszany widok

Domyślnie

ja po kolejnym zakupie u Towersa...
    kupilem 85/1.8 z oslona p/sloneczna.
    Troche czekalem, ale nie mam zadnych pretensji,
    uprzedzony bylem, ze moze byc przesuniecie.
    Na szczescie wszystko sie ulozylo tok, ze na wylot do Dublina mialem sprzet u siebie.
    Dzieki jeszcze raz i do nastepnego szkla a kolejka juz jest (135L, 200/2.8L, 35L)

pozdro

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Aye. Doczytałem.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

A ja czekam na info od kolegi Towersa w sprawie 35L :wink:

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

No prosze..... nie mineło nawet 48h od mojego pytania do Towersa w sprawie 35L a szkiełko już od paru godzin jest przypięte do mojego body i ma się bardzo dobrze!
    Jakim cudem tak szybko? Sam nie wiem....
    Po prostu Towers jest wzorcem do naśladowania dla innych sprzedajacych...
    Paczka przyszła super zapakowana (niecierpliwi mogą mieć problem z rozpakowaniem ).... poza tym który sprzedawca dzwoni do klienta z pytaniem czy sprzęt doszedł i czy jest wszystko wporządku? .... tylko Towers!
    podrawiam

miroonn
    Guest

Domyślnie

Ja też na swoją lampę nie czekałem długo. Przesyłkę dostałem na drugi dzien. Była tak starannie zapakowana ze przez moment myslałem że w pudełku nic nie ma prócz ścinek papieru (dłuzej mi zeszło wyrzucanie tych ścinek niz wyjecie lampy). Gość profesjonalnie podchodzi do sprawy. Potwierdzam ze to wzór do nasladowania dla innych sprzedajacych. To jest moj drugi zakup u Towersa i mysle ze nie ostatni

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kolejny raz dokoptowalem do grona zadowolonych obsluga Towersa, ustalenia via email czy telefon perfekcyjne, cena z ladnym rabatem, szybka wysylka. Towers dzwonil i dowiadywal sie czy wszystko O.K., pelen profesjonalizm.

Jest tylko jedno ALE (juz tu podnoszone wczesniej) - wiedzialem, ze Towers pakuje b. solidnie i nie chcialem juz na poczcie uprawiac tanca sw. Wita, ale w domu walczac z paczka migaly mi przed oczyma swieta B.N. z dziecinstwa kiedy to jako maly czlek mocowalem sie z prezentami. Dziekuje Piotrze!

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Nie będe wyjątkiem w tym temacie, oj nie. Sprzęt to 450D w kicie plus 50 1.4 i 85 1.4, te dwa ostatnie z oslonami i UV-kami.

Zastanowilbym sie na miejscu Towersa czy nie otrworzyc sklepu internetowego. Doradczosc na wysokim poziomie, mily kontakt. Sprzet sprawdzony, bdb zapakowany i szybko przeslany.

Dodatkowo z mojej strony bylem zmuszony postawic kilka wymogow techniczno-formalnych, ktorym Towers bez problemu sprostal.

Poczatkowo dreszczyk byl, pomimo tylu opinii na canon boardzie i wielu pozytywnych komentarzy na allegro to byla tranzakcja warta troche kasy.

Teraz juz wiem, ze byl owarto i pewnie to nie ostatni zakup u Towersa.

Dziekuje za tranzakcje i pozdrawiam!!!
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Coś już napisał Awatar pattom
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ponownie POLECAM !!!
    Kupiłem ostatnio 35 f/1.4 L no i jak zawsze wszystko GIT !
    Ostatnio edytowane przez pattom ; 04-12-2008 o 10:10
    pattom

Początki nałogu
    Miasto
    Pomorze Środkowe

Domyślnie

C10-22 :grin::grin::grin::-D
    pozdrawiam

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Z przyjemnością przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii o Towersie. Dziś odebrałem 5d mk2 + 70-200 L f/4 IS. Zamówiłem we wtorek wieczorem, do odbioru był w piątek rano. Super kontakt telefoniczny i mailowy. Od dziś jeśli zakupy foto, to tylko u Towersa! Mówiąc językiem Allegro - MEGAPOZYTYW!

Zdrówka!
    Sławek
    5d mk2, 24 f/1,4 L II, 70-200 L f/4 IS, 50 1.8, 580EX II, trochę m42

Strona 32 z 75 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów