Pokaż wyniki od 191 do 200 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat:
    Napisał thisgay
    ja właśnie zamówiłem 40d, 50-siątkę i Tamrona 17-50. Zobaczymy jak będzie

Cytat Zamieszczone przez Marek69 Zobacz posta
    Będzie super

Cześć, no więc tak.

Generalnie Towers jest godzien pochwały. Są może malutkie niuanse zauważalne przez upierdliwego klienta, który wiadomo wtedy, że przeważnie się tak czy tak czepia tj.
    - Towers jest bardzo zajętym człowiekiem i nie może poświęcić każdemu klientowi tyle czasu ile on być może być chciał
    - nie wysyła już z braku czasu fot testowych z 85 1,2 co czasem pomogłoby klientowi rozwiać obawy bądź wątpliwości

Generalnie jednak, jako typowy upierdliwy i czepialski klient, wystawiam ocenę 4+ (w skali do 5). Your opinion may vary

ps.1. będę jednak sprawdzał puszkę we Francji albo w Berlinie ponieważ z nabytą przeze także od Towersa 50 1.8 jest minimalny FF na tablicy testowej. Albo inaczej - może nie ma FF ale linia ostrości znajduje się na samym końcu rozkładu GO co średnio mi się podoba.
    Natomiast niestety Tamron (może jeszcze będę gadał z Towersem) wydaje się, że jest mydalny. Nie ma żadnego problemu FF/BF, trafia idealnie ale niestety na 2,8 jest raczej mydło.
    Czy ktoś testował już francuskie serwisy ? Najbliżej mam do Limoges albo Bordeaux (chyba tam są jakieś, zaraz sprawdzę) chociaż nie wiem czy francom można ufać co do wysublimowanej techniki, sądząc po tym jak jeżdżą samochodami )))

ps.2. tak czy inaczej Towers jest godzien polecenia.
    Ostatnio edytowane przez thisgay ; 31-05-2008 o 11:18

Uprawnienia umieszczania postów