Dziękuję, wszystko jasne. Jak dla mnie moderator może już ten wątek zamknąć. Pozdrawiam
Dziękuję, wszystko jasne. Jak dla mnie moderator może już ten wątek zamknąć. Pozdrawiam
No tak to Ja :smile: ktoś po prostu już wskoczył na "towersa"więc coś trzeba było wymyślić :smile: 2 człon mojego tutejszego niku "ivy" to moja kochana żona
Pzdr.
Jakby towersivy cos kręcił to dawno by miał bana, więc śmiało brać (sam bym wziął od niego np 40D ale miał na sprzedaż za późno
).
Dołączam do pozytywów - za mojego poprzedniego 70-200/4. Pozdro Towers![]()
kupiłem 50/1.8... ZDECYDOWANIE POLECAM
Kupiłem dwa szkła polecam!
i ja polecam - drogi zakup z przedpłatą na konto - ZERO problemów - wszystko jak w zegarku.
Cena pyyyszna
pozdrawiam
raster (fragles z innych forów)
Dzisiaj dostałem 24-70/2.8+580exII.
Kontakt najlepszy z możliwych![]()
POLECAM
![]()
Kupiłem 40D dobry kontakt polecam
5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42
Ja się też dorzucęKupowałem 24-70 F2.8 L z przedpłatą i wszystko idealnie. Świetny kontakt, po prostu swój człowiek
Jedyny problem stworzyła firma kurierska DHL która widocznie miała gdzieś dostarczenie przesyłki, kurier odnotował że "adresat nieznany" co oczywiście było bzdurą bo Towers podał wszystkie dane dobrze + dodatkowo nr do mnie. No i tutaj kolejny plus dla niego - jak tylko dowiedział się o tej sytuacji od razu zadzwonił do kogo trzeba i zainterweniował. Także polecam w 100 % i na pewno sprzętu nie będę szukał nigdzie indziej jak u niego
![]()