Strona 72 z 77 PierwszyPierwszy ... 22627071727374 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Domyślnie

Widocznie mam pecha, że drugi raz trafiam na moment, gdy to Pan osobiście nie może zająć się transakcją. Z drugiej strony nie zazdroszczę, że akurat ponownie trafiło na tą samą marudę Widocznie "żal" powinienem kierować do zastępców, a nie Pana, w takim razie przepraszam.

Anyway, może za rok spróbujemy ponownie, tylko najpierw ponownie muszę uciułać potrzebną mi kwotę i rozstrzygnąc dylemat czy brać 70-200 2.8 czy 135 L Do tematu wrócimy za jakis czas, tymczasem dziękuję za wyjaśnienie jak to wyglądało "od kuchni".

Pozdrawiam

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atlantel Zobacz posta
    Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.
    Rozmawiałem wczoraj przez telefon i jakoś nie było problemu z dodzwonieniem się nawet ok. 18:00, nigdy nie było...
    PS. rozumiem, że w Czechach nie ma zasięgu tel. komórkowej?
    Ostatnio edytowane przez Joshec ; 12-08-2011 o 21:45

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Jak mi zależy na kupnie czegoś to dzwonię do sklepu.
    Akurat tutaj nie ma najmniejszego problemu o ile ktoś nie próbuje w środku nocy.

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Z kontaktem mailowym może być rożnie sam się o tym przekonałem ale za to 1 telefon i z miejsca konkretna pomoc i wszystko załatwione od ręki :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Joshec Zobacz posta
    Rozmawiałem wczoraj przez telefon i jakoś nie było problemu z dodzwonieniem się nawet ok. 18:00, nigdy nie było...
    PS. rozumiem, że w Czechach nie ma zasięgu tel. komórkowej?
    Zasięgu nie ma, trzeba chodzić z gołębiem w kieszeni A tak na poważnie, to nie uśmiecha mi się płacić za roaming skoro to samo można załatwić inaczej i to w dodatku formą kontaktu, która odpowiada zarówno mi jak i Sprzedającemu.

Popołudniu/wieczorem nie przywykłem dzwonić do sklepu, bo nie oczekuję, że ktoś dla mnie będzie siedział non stop przy telefonie, tym bardziej, że to sklep foto, a nie stacja paliw 24 h A o tym, że w ostateczności mozna Towersa "męczyć" również w godzinach popołudniowych/wieczornych dowiedziałem się dzisiaj z tego forum, a nie ze strony sklepu. I w przyszłości już z tego skorzystam, gdy Towers czegoś aktualnie nie będzie miał na stanie i pozostanie zapytać o dostępność.

Wychodzi na to, że ponownie splot jakichś pechowych okoliczności spowodował, że i tym razem kupiłem szkło gdzie indziej. Towers sam wyjaśnił jak do tego doszło, więc nie mam zamiaru oskarżać go o jakąś złą wolę w stosunku do mnie, bo to nawet nie on odpowiada za ograniczony kontakt w ostatnich dniach, co już ktoś inny nawet potwierdził. A sam się tu chłopak kaja i przeprasza Tym mnie znów "kupił", bo widać, że mu zależy i dla jednego niezadowolonego "rodzyna" przyleciał tu na forum by mi wyjaśnić o co chodzi. Więcej już chyba nie trzeba dodawać, zresztą ja już się za dużo rozpisałem

Pozdrawiam i dobrej nocki zyczę

Domyślnie

Zgadzam się z gadget_zary
    K.M.Ż

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Zawsze jak rozmawiam z Towersem w realu ,co chwila dzwoni telefon.
    Ze względu na swój pracoholizm i chęć doradzenia ,udzielenia pomocy każdemu ,Piotr jest zajęty non stop telefonem ,zawodem itp.
    Ale jest wart wyrozumialosci i zrozumienia, bo IMHo niezwykły to sprzedawca .
    Pozdrówka serdeczne z Bydgoszczy [dla maleństwa szczególnie]
    Marek J.

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak widać po odpowiedziach zadowolonych - jest bardzo O.K.
    ja na początku lipca kolejny raz przekonałem się o pełnym profesjonalizmie Towersa. 70-300 L IS dotarło do mnie bez żadnych problemów. Co prawda przyprawiłem Towersa chwile później o lekki zawał serca - ale to już z winy Canon Polska :wink:

Tak więc jako kolejny zadowolony oraz po kolejnym zakupie polecam

Bywalec Awatar rostek andrzej
    Miasto
    Szczecin/Kraków

Domyślnie

Pozwolę sobie dołączyć do wszystkich zadowolonych koleżanek i kolegów. Mój 70-300 L śmiga aż miło:-) Fajna cena, kontakt pierwsza klasa. PROFESJONALIZM przez duże P. Nic tylko kupować;-)

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar Wojtas
    Miasto
    Łódź Bałuty

Domyślnie

Zakupiłem C17-55 wszystko zgodne z opisem , zero problemów, płatność przelewem, wysyłka z dnia na dzień. Polecam.

Strona 72 z 77 PierwszyPierwszy ... 22627071727374 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów