Ja tez potwierdzam szybkość realizacji zamówienia .... Pełne zadowolenie ... Polecam !
Ja tez potwierdzam szybkość realizacji zamówienia .... Pełne zadowolenie ... Polecam !
Bez najmniejszych problemów, świetny kontakt![]()
5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit
I ja dołączam do zadowolonych klientów. Kupiłem obiektyw Canon 17-55 oraz polar Marumi. Bardzo dobre ceny i kontakt. To były pierwsze i zapewne nie ostatnie zakupy u Towersa. Pozdrawiam :-D
To jeszcze ja: przez ostatni rok Towers niczego się nie nauczył. Dalej można mu wysłać każdą dowolne wysoką sumę, a on zamiast zwiać z nią za granicę, to następnego dnia odsyła świetnie zapakowany towar. Do tego ceny naprawdę konkurencyjne. Już to kiedyś pisałem, ale podtrzymam swoje zdanie: kupowanie u innych zwyczajnie się nie opłaca.
Jarek
Ja również polecam kolegę Towers’a.
Przy okazji, dzięki za 7D!
Niedługo kolejny zakup i mam nadzieje, że również u Ciebie
Pozdrawiam
Mam nadzieje, że już wszyscy zdrowi
Świetnie, jak zwykle miłe spotkanie osobiste, tym razem 5d2+24-105 + gadżety. Polecam z ręką na sercu wszystkim niezdecydowanym. Just do it. dzięki Towers za dobre ceny. Tak trzymać.
Ja takze polecam, kontakt i realizacja w ciagu 24h![]()
Towers mam nadzieję, że regularnie uprawiasz jakiś sport i dobrze się odżywiasz bo mam zamiar jeszcze coś u Ciebie kupić a jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy się z Tobą w ogóle będzie można skontaktować... Jakieś zapisy chyba będą pół roku wcześniej![]()