Moja 40-tka „padła” (z niczyjej winy) po 13 miesiącach od kupna u Towersa.
Nie musiał, a przyjął. Serwisował ją w moim imieniu w niemieckim serwisie, który lekko skaszanił AF. Odesłaliśmy aparat z powrotem do naprawy i… ponownie odesłali z jeszcze inną mini-usterką (brak ostrości w punkt, spora rozbieżność).
Wyobraźcie sobie, ze człowiek którego zjechał Lipen poświęca swój czas i pieniądze, na „dopilnowanie”, by tym razem aparat ostrzył w punkt na obiektywie 1.2 - bo jak nie, to serwis będzie musiał go wymienić. Wszystko w moim imieniu, bez innego niż telefoniczny udziału.
Towers mnie zawiódł. Spodziewałem się typowo polaczkowego podejścia do tematu: „Kupiłeś? To sam sobie radź.”. Zawiódł mnie, bo takiej WYŚMIENITEJ obsługi serwisowej chyba NIGDZIE i NIGDY już nie doświadczę.
Polecam Towersa. Można ufać i kupować w ciemno (mam za sobą 2 odrębne zakupy).
Mój przypadek jest świadectwem, że Piotr nie zostawia was samych, w przypadku jakichkolwiek niedogodności. Więc, sorry Lipen - to co napisałeś to zwykłe brednie.
Towers - masz gwarancję, że następny aparat (z którego zakupem - zgodnie z Twoimi radami jeszcze się wstrzymam) i obiektywy zamówię u Ciebie.
Dużo zdrowia dla Ciebie i wybacz upierdliwość. Cały czas mam świadomość, że chcesz, a nie musisz. I za to właśnie cenię ludzi poważnie podchodzących do swojej, jakby nie było, marki.
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
Polecam Towersa 100% Jeden tel. i na drugi dzień bawię sie nowym statywem
pozdr.
Może mi ktoś podać telefon do Towersa? Może być na pw lub tutaj. Jakos nie mogę go namierzyć na forum ani allegro
z góry dzięki
Ostatnio edytowane przez ARN ; 02-09-2009 o 21:10 Powód: Automerged Doublepost
Nabyłem C50/1.8 z filtrem Marumi. Za dobrą cenę. Pancerna przesyłka dotarła do mnie w dniu następnym po zaksięgowaniu przelewu. Polecam i tyle. Jeszcze na pewno skorzystam.
..kolejny raz wpisuję się na listę zadowolonych w pełni klientów Towersa..szczerze polecam każdemu, kto poszukuje uczciwego i pewnego sprzedawcy..jeżeli tylko finanse i dostępność towaru na to pozwolą na pewno skorzystam z przyjemności zakupów jakie gwarantuje Foto-Ivy..dzięki Towers
ARN.Tu masz racje.Nie pisałem tego do końca sam, ale mniejsza o to. Ale poza tym nie zmienię ani słowa w tym co powiedziałem. Nawet bardzo dobry chirurg, którego wszyscy polecają raz na 100 operacji coś zchrzani i wyśle pacjenta na tamten świat. Najgorzej, że są tacy którzy nie potrafią się do tego przyznać. A zawieszone konto na Allegro i robienie tego serwisu w bambuko jednak o czymś świadczy. O czym? Niech sobie każdy sam odpowie...