Pokaż wyniki od 1 do 10 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Dziś za sprawą właśnie Towersiwego wzbogaciłem się o 24-105, coś piknego. Powiem tak: ile to żeśmy rozmawiali przez telefon z różnych powodów, to jakby to razem zliczyć to byśmy włosy rwali ze łba Jeśli ktoś coś mówi o tym że nie można sie skontaktować, nie odbiera PW etc. to niech idze na allegro kupi u jakiegoś sklepikarza, trzeba zadzwonić nie wiem czy to jest nie do zrozumienia, nie po polsku.. Poza tym wymieniony w nazwie wątku jest człowiekiem "silnie zmotoryzowanym" - bardzo czesto dowiadywałem się że jedzie, a siłą rzeczy nie ma wtedy dostępu do skrzynki PW.. ja najpierw chciałem kupić 100 makro ale nie ma :s prosiłem żeby szukać czegoś - okej. Po dłuższym czasie okazało się (i stan takowy istnieje do teraz) że w tej chwili takowego (dobrego) nie ma. Więc zamieniłem kolejność i najpierw kupiłem 24 - 105. Z transakcji jestem zadowolony, cena naprawdę przyzwoita. Następne zakupy w tym samym miejscu, wolę dać pieniądze komuś uczciwemu żeby się rozwijał a nie jakiemuś człowiekowi.

Jeśli komuś nie chce sie czytać tego wyżej, niech przeczyta to:

Cokolwiek kupię w przyszłości do fotografowania kupie u Towers'a.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
    Ostatnio edytowane przez Johnus ; 28-05-2009 o 17:05

Uprawnienia umieszczania postów