Strona 38 z 77 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale peany. No nic, to i ja się dopiszę.

Towers to jeszcze dzieciak, bez doświadczenia, obycia i nawyków na rynku handlowym.

Dlatego właśnie zawsze odbiera telefony, oddzwania, na maile odpisuje błyskawicznie. A już zupełny skandal, że potrafi przestrzelić dla zainteresowanego towar, wysłać rawy na serwer i przed spakowaniem paczki spytać, czy może być. Paczki pakuje tak, że kontener jajek dojechałby w stanie nienaruszonym.

Niech go ktoś w końcu wychowa, bo jak tak dalej pójdzie, to zostanie bez konkurencji, podniesie ceny i nie będzie już najtańszy

Ktoś wyżej pytał, czy wystawia faktury. Oczywiście, wszystko legalnie i bez zarzutu.
    Jarek

Domyślnie

Witam!

Powyższe słowa zachwytu całkowicie uzasadnione.

Właśnie kilkanaście minut temu wąsaty pan z DHL-u :-D opuścił moje mieszkanie, zostawiając nową puszkę i szkiełka - zamówienie zrealizowane przez Towersa. Nie mogę nic dodać ani ująć z tego co koledzy napisali już wcześnie - świetny kontakt telefoniczny (to fotomaniak!), błyskawiczna dostawa, towar genialnie opakowany. Wszystko bezproblemowo.

Polecam!

Pozdr

Domyślnie

Potwierdzam wypowiedz OSKARKOWEGO , kupiłem trochę sprzętu i dalej będę kupował , aby utrzymał takie podejście do kupującego , no i ceny.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

kupiłem wczoraj przed godziną 15 - 85mm f/1.8 USM, mam go po 24h w domu!
    obiektyw zapakowany pancernie, wszystko się zgadza!
    polecam!

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Witam wszystkich zainteresowanych.Dokonałem kolejnego zakupu u naszego kolegi Towersa (puszka C 50D, obiektyw i lampka) i jak poprzednio : MAXIMUM zadowolenia ,wszystko pięknie zapakowane , sprawdzony i doskonale dobrany obiektyw który ostrzy od pełnej dziury , po prostu SUPER. Nie muszę dodawać , bo o tym wszyscy wiedzą że przesyłka była już na drugi dzień ,a kontakt taki , jakiego życzylibyśmy sobie ze wszystkimi sprzedającymi.
    Polecam wszystkim.
    55D,16-200
    ----------------------------------------------

Domyślnie

Ja również robiłem ostatnio zakupy o Towersa. Jestem bardzo zadowolony, zarówno z zakupionego sprzętu, kontaktu i o obsługi, jak również z udzielonych przez niego porad, nie związanych z przedmiotem zakupu.
    Polecam Gościa!

Domyślnie

Dopisuję się! Z podziekowaniami za 50/1.4 Doskonale jak zwykle zapakowane szkło, ostre i celne!
    Camera Obscura

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Towers to jeszcze dzieciak, bez doświadczenia, obycia i nawyków na rynku handlowym.
    Zgadza się, też nie mogę się doprosić nowego 24L, no ile można czekać?!

papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Sprawna i pewna transakcja Polecam jak najbardziej a 430EX II już błyska
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Dziś odebrałem paczkę z 580 ex II. Jak zwykle perfekcyjna transakcja. Dzięki towers!

Zdrówka!
    Sławek
    5d mk2, 24 f/1,4 L II, 70-200 L f/4 IS, 50 1.8, 580EX II, trochę m42

Strona 38 z 77 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów