Strona 36 z 77 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Coś już napisał

Domyślnie

Kolejne szkiełko zakupione u Towersa (to już czwarty mój zakup u Foto-ivy). Kontakt telefoniczny + PM bez zarzutu. Realizacja natychmiastowa. Opakowanie konkret, szkło nie wykazuje oznak mydła, FF czy BF. Kolejny raz powiem - POLECAM.

Dzięki Towers !

Początki nałogu

Domyślnie

Nie znając gościa kupiłem kiedyś u niego obiektyw. Bardzo dobry kontakt, fajne maniackie podejście, szybka realizacja.
    Teraz z chęcią powtórzyłem sprawę z 5D2.

Patrząc po mailu, zamówiłem ok. godz 10 wczoraj.
    O 12 DZISIAJ wpadł kurier.

:cool:

Golem
    Guest

Domyślnie

Mój zakup jeszcze nie doszedł do skutku, ale samo to jest już dużym plusem na korzyść Towersa.
    Nie wciska obiektywu żeby tylko go opchnąć, dba o zadowolenie klienta w każdym aspekcie, wie co sprzedaje i nawet bardziej mu zależy na zadowoleniu klienta niż samemu zainteresowanemu.
    Już wiem, że na pewno będę Towersa polecał a i sam jeszcze troszkę kaski u niego zostawię...
    Pozdrawiam Towers i Szampańskiego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku, czekam na nową dostawę.

boski1979
    Guest

Domyślnie

towersivy ja sam u niego kupiłem cały sprzęt i na pewno jeszcze będę się z nim kontaktował bo mam zamiar kupić jakieś szkło z eLek a wiem ze będzie sprawdzone i konkretnie zapakowane jeśli mam polecić to na 100% jestem na TAK

Dopiero zaczyna Awatar KrzysztofZ
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

parę dni temu kupiłem u Towersa canona 400/5.6L - cóż znów mogę powiedzieć - to samo co zawsze: tak trzymać

Uzależniony

Domyślnie

Jeszcze nic nie kupilem u Towersa ale polecam czlowieka. Dobry kontakt, cierpliwy i mozna negocjowac.

Coś już napisał Awatar Evitagen
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamowienia.
    Towers jak pewnie wiele razy w przeszlosci wykazal sie profesjonalizmem oraz uczciwoscia. Zyczyl bym sobie tylko takich sprzedawcow spotykac w przyszlosci. A ze rzeczywistość bywa różna to na pewno jeszcze skorzystam z oferty Towersa aby moje zadowolenie trwalo

Dzieki jeszcze raz
    Would?

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

U Towersa kupiłem 50D i wszystko przebiegło w należytym porządku, szybko sprawnie i super zabezpieczone. Spokojnie mogę polecić.
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

darkon
    Guest

Domyślnie

U Towersa kupiłem 70-200 f4L i 85 f1,8, obydwie transakcje przeprowadzone bardzo sprawnie i bez problemów, potem mi jakoś zniknął i wreszcie go znów namierzyłem:-D jako Foto-ivy, bo najwyższy czas na następne zakupy:-D

depodeix
    Guest

Domyślnie

Ja również jestem zadowolony z współpracy z Towersem. Kupiłem u niego 450d+kit i jestem bardzo zadowolony. Paczka świetnie zapakowana i szybko dostarczona. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, naprawdę polecam tego człowieka.

Strona 36 z 77 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów