i znów dokonałem zakupów u Towersa, tym razem był to Canon EF 100/f2.8 macro - cóż mogę powiedzieć - szybko, pewnie i miło. Szkiełko jest rewelka. Panie Towers tak trzymać i nie zaniżać lotów.
Po mimo ,ze do zakupow mam jeszcze jakies nie cale 3 miesiace chcial bym rozwiac wszystkie watpliwosci: Towers czy wystawiasz f-ry vat?
Ja też dołączę się do tego wątku z pozytywnymi komentarzami.
Szybko, kontaktowo i dobrze cenowo.![]()
Pierwsze zakupy u Towersa i zapewne nie ostatnieJestem zadowolony
Dzięki i pozdrawiam![]()
Ja również pierwsze zakupy zrobiłem u Towersa. Nowy 70-200 leży już na biurku. Transakcja przebiegła bezproblemowo i expresowo![]()
30D+pare szkiełek
A ja nie pierwsze i pewnie nie ostatnie. a 50D jeszcze ciepluchny daje tyle radochy!:-D
przyłączam się do pochlebstw: zakupiłem 85/1.8, konkretne odpowiedzi, terminowa realizacja, szkło doskonałe. polecam!
ee to juz staje sie nudne - nie mógłbyś Towers zawalić czegoś porządnie? np wysłac nieterminowo 1000d zamiast 5d z kitem?
gwrantuje rozrost wątku co najmniej do rozmiaru tego o 5dmk2.... no dobra przesadziłem; tego onanizmu nikt nie przebije.. powiedzmy hmm masz pewne dotakowe 28 stron ;-)
zmęczony siedziąc w opóźnionym samolocie po prawie całym tygodniu pracy wkońcu wracam do domu - swierdziłem ze trzeba by lampe kupić bo idzie zima
wysłałem smsa do Towersa - za ~2min odddzwania - że ma że moze wysłać od razu tylko adres musze podać smsem :O
podałem adres w czwartek po 16:00 - w sobotę o 10:00 zapukał pan kurier z lampą
zawsze sucho, zawsze czysto, zawsze pewnie! ;-)
![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...