Strona 16 z 77 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Miasto
    Zabrze

Domyślnie

Dzieki Towers za oficjalny wpis w sprawie gwarancji i przepraszam za ewentualnie zle odebrane malkontenctwo . Czekam na zwrot, aktualny status to przyjęty i rozpatrywany. Mysle ze jeszcze sie odezwe z checia zakupu C10-22, chcialbym zdazyc przed koncem promocji i znowu zalapac maly cashback. Pozdrowienia dla zadowolonych kientow.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

obo_bb - absoltunie tak tego nie odebrałem, zadałeś zwykłe pytanie na które należała się odpowiedz i to tyle w tym temacie

Pozdrawiam i oczywiscie zapraszam

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

moje zakupy we Wtorek, pozdrawiam

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja ponownie robilem zakup u Toversa i ponownie zadowolony jestem, moglbym wiele tym razem dobrego pisac, ale bym sie powtarzal, zwyczajnie bede polecal czlowieka za kazdym razem

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

Co do CashBack za sprzet kupowany od Towersa i innych sprzedajacych - jak pisalem kilka postow wczesniej - moje papierki zostaly przyjete, 18 dostalem info, ze platnosc w ciagu 20 dni.
    W czwartek kasior za 40D juz byl na koncie - wszystko tak jak byc powinno

Wiec nie marudzi i nie czarowac tylko kupowac (i focic)
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Bywalec Awatar Maćko_Pń
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam

Jakieś 2 tygodnie temu zrobiłem większe zakupy u Towersa, nabyłem 5d, grip i lampe 430ex. Niby wszystko poprawnie i mozna by napisać "gorąco polecam", ale po prostu pewnych rzeczy tak tyko dla siebie zachowac nie mogę !!! Ludzie, więcej takich sprzedawców a świat byłby inny ! Ale po koleji; z Towersem chyba z kilka razy umawiałem się na odbiór puszki, co wydawałoby się dla innego irytujące, ale sprawe 5d i FF/BF chyba kazdy czytał i każdy kto kupował 5d miał "lekki" stres zwiząny z celownością AF. U mnie było podobnie i kiedy już miałem jechać po odbiór sprzetu dostaje telefon, że aparat przygotwany dla mnie ma FF (!) i musze poczekac na inny egzemplarz. Napisze krótko, który ze sprzedawców tak by zrobił ? moze kilka osób na całym allegro. Wiekszość by kombinowała na zasadzie, a może nie zauważy, a potem to niech buja się z żytnią. W końcu po dostawie nowej partii mogłem już odebrać wyczekany sprzęt, po przyjeździe na miejsce siedziałem chyba ze 2,5 h bawiąc się puszką i podpinajc wszytkie swoje obiektywy i testy pt. linijki, bateryjki itp. Sprzęcik sprawdzony wczesniej przez towersa chodził wyśmienicie.
    Druga sprawa to Lampa, chciałem kupić 580, już za mną czekała, podpięłem ją do body i niby sprawa załatwiona po czym słysze, że 430 wystrczy mi w zupełności i czy ta 580 to nie zakup na wyrost. No i rzeczywiście po krótkiej rozmowie okazało sie że ja używam lampy tak często jak przeciętny kierowca koła zapasowego. Koniec końców wziąłem 430 na której nawiasem pisząc towers zarobił mniej niż na 580. Za zaoszczedzone pieniądze mogłem dokupić sobie oryginalnego gripa ( + droba dopłata)
    Na zakończenie dodam, że ceny które otrzymałem na zakupione produkty były chyba najniższe jakie możnabyło znaleźć przeszukując cały net.

Zatem nigdy się nie zastanwiajcie, tylko od razu do Towersa uderzajcie
    5 D + 350 D + 17-40 L f4 + 70-200 L f4 + 50 f1,4 + 100 macro f2,8 + 430EX

Coś już napisał Awatar Novaro

Domyślnie

Wielu zadowolonych i to co piszecie to nie bujanie, sam miałem okazje się przekonać wystarczył jeden telefon żeby sfinalizować transakcję a nawet dwie.A poziom w jaki została dostarczona przesyłka (Piotr wiesz o czym pisze) przerasta najśmielsze oczekiwania.Mogę śmiało stwierdzić uratowałeś mi życie.Jeszcze raz dzięki Piotrek. Ceny baja o sprzęcie nie wspomne. Polecam gorąco

Uzależniony
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Dołączam do grupy zadowolonych klientów i polecam Towersa. Kupiłem 5d. Też czekałem dość długo bo sporo puszek miało problemy z FF/BF, ale w końcu mam piąteczkę i jestem w 100% zadowolony.
    5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

mnie także nie pozostaje nic innego jak chwalic!! 5-tka przetestowana na 85 1,2L (i jak sie okazalo bardzo dobrze - bo pierwsze 2 sztuki mialy problem z AF), takze na moich szklach trafia jak marzenie. A i cashback tez juz jest - z kolejnym zakupem w 1 kolejnosci uderze wlasnie do Towersa.
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Niedawno kupiłem u Towersa 5-tkę, szkiełka i lampę. Mam teraz ciągle banana na twarzy - tak jestem zadowolony ze sprzętu. Musze powiedzieć poza tym, że nie żałuję długiej podróży po powyższy komplecik i ani złotóweczki wydanej na sprzęt. Prosiłem wcześniej o sprawdzenie body i elek.Wszystko dokładnie zostało sprawdzone, przymierzone.Polecam osobom , które ze strachem czytają wątki typu bf/ff.Rzadko się teraz spotyka takie podejście do klienta.
    Towers jest fachowcem i świetnie się z nim rozmawia, jego wiedza o sprzęcie jest imponująca. Więc była okazja pogadać jak pasjonat-hobbysta (ja) z pasjonatem zawodowcem . Na pewno kolejne zakupy będą u niego. Pozdro Towers. Aaaa...i jeszcze jedno - mimo, że miałem możliwość kupić aparat w USA wolałem zakupy w świetnej foto-atmosferze u T. Ceny z cashbackiem są ok i mam sprawdzony sprzęt i gwarancję.

Strona 16 z 77 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów