Strona 15 z 77 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysiekRally Zobacz posta
    A to dziwne bo ja w formularzu wpisywałem nazwe sprzedawcy "towers" i jakoś nie było żadnych problemów z CB :razz: :rolleyes:

Jednak niektórzy maja z tym problemy , cytuję:

Jednak mam malutkie pytanie do forumowiczów kupujących sprzęt od Towersa, który klasyfikuje się do CashBacku.
    Mogli byście mnie oświecić jak odpowiadacie na 3 niżej wymienione pytania w formularzu?

Which store did you purchase the Canon Products from? *
    Which city did you purchase your Canon Products in? *
    When did you purchase the Canon Products? *

Nie dostałem jeszcze paragonu, ale to już niedługo, więc nie wiem, czy te dane (sklep, miasto i date zakupu) będą na paragonie, czy należy je sobie wymyśleć? Jak wymyśleć, to czy dane powinny pochodzić z PL, czy GER?

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No u mnie kasiora dzis sie pojawila na koncie i to w calosci.
    A co do pytania mobiego:
    wszystko z paragonu... nie pisalem, ze od towersa z canon board w miescie internecie.. tylko tak jak byo tam, czyli byl to niemiecki sklep w niemieckim miescie itd. a co ja jezdzic nie moge.

Edit... sorrki... to nie bylo pytanie mobiego, zle doczytalem
    Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 08-04-2008 o 22:47

Domyślnie

Jakie wymyślanie? Piszesz dane z paragonu, który dotaniesz od Towersa i będzie dobrze. Przynajmniej u mnie jak kupowałem w poprzedniej edycji CB do 31.12.2007r. wszystko było ok i pieniądze wpłynęły bez jakicholwiek wątpliwości.

pzdr

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Jednak niektórzy maja z tym problemy , cytuję:

Jednak mam malutkie pytanie do forumowiczów kupujących sprzęt od Towersa, który klasyfikuje się do CashBacku.
    Mogli byście mnie oświecić jak odpowiadacie na 3 niżej wymienione pytania w formularzu?

Which store did you purchase the Canon Products from? *
    Which city did you purchase your Canon Products in? *
    When did you purchase the Canon Products? *

Nie dostałem jeszcze paragonu, ale to już niedługo, więc nie wiem, czy te dane (sklep, miasto i date zakupu) będą na paragonie, czy należy je sobie wymyśleć? Jak wymyśleć, to czy dane powinny pochodzić z PL, czy GER?

Pozdrówka

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

Witam,

swoja puszke i szklo mam od Kristopherosa (bylo wowczas szybciej i blizej i 'po drodze').

A co do CB - zadnych kombinacji!
    Grzecznie wpisuj to co jest na paragonie - czyli nazw sklepu, a ze jest pieczatka z adresem (przynajmniej na karcie gwarancyjnej) to bedziesz mial takze i miasto i kraj (ten ostatni to w sumie latwo wywnioskowac).

Pozdrowka
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Dopiero zaczyna Awatar M.I.L.O.
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

W poniedziałek wieczorem zmęczony dotarłem do Towersa. Dobry kontakt, miła obsługa , dla forumowiczów super ceny (zresztą dla innych też bardzo dobre). Dwa body, dwie lampy, wszystko tip-top! Dzisiaj Towers zadzwonił, okazało się, że nie ma w jednej paczce kodu do CB i chce dosłać. Niektórzy sprzedawcy by to olali i tyle, a tu proszę inicjatywa pomocy od samego Towersa, to się chwali! Zdecydowanie polecam.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

To i ja się dopiszę mimo iż ostatecznie nie kupiłem sprzętu od Towers'a.
    Dzwoniłem tydzień temu i dostałem info, że jeśli mi się nie spieszy to za tydzień może będzie coś taniej... niestety po tygodniu okazało się, że nie dość, że nie taniej to jeszcze jest drożej... ALE...
    W związku z tym dostałem tel. i instrukcje gdzie zadzwonić by było w dobrej cenie.
    Puszka 40D + grip leżą już u mnie i cieszą niezmiernie

Szczerze? Chyba nigdy w życiu nie spotkałem tak UCZCIWEGO gościa!!! Nie dość, że zaproponował (wedle aktualnej swojej wiedzy) by poczekać bo może będzie taniej to kiedy okazało się, że nie będzie oddał zarobek znajomemu.
    Cóż... w ten sposób tak na prawdę nie traci się klienta... a raczej zyskuje jego szacunek i gwarancję, że następnym razem jak będzie szukał sprzętu to na pewno pierwszy tel. będzie do TOWERS'a!

Pozdrawiam i OGROMNY szacunek!

Miasto
    Zabrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max78 Zobacz posta
    Grzecznie wpisuj to co jest na paragonie - czyli nazw sklepu, a ze jest pieczatka z adresem (przynajmniej na karcie gwarancyjnej) to bedziesz mial takze i miasto i kraj (ten ostatni to w sumie latwo wywnioskowac).
    Ja dostałem karte gwarancyjna "in blanco" czyli bez żadnej pieczątki, dzwoniłem do Towersa i wg niego tak powinno być.. To jak to w końcu powinno być prawidłowo?

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

To nie jest "in blanco" na forum wiele razy już powiedziano iż karta gwarancyjna nie musi być podbita, zresztą to samo powie servis(moża zadzwonić i zapytać), na zachodzie (anglia, hiszpania, holadnia) nie ma juz kart gwarancyjnych, servis przyjmuje srzpęt na podstawie dowodu zakupu.

Pzdr.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 11-04-2008 o 21:45

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Dołącze się i ja do pozytywnej opini ,kontakt extra,dostawa szybka,wszystko w najlepszym porzadku. 50mm f1,4 miodzio.Czas na kolejny zakup chyba padnie na lampe 580-tke.
    Dzięki towersivy , pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar sten
    Miasto
    Puszczykowo, Poznań

Domyślnie

I ja nie mam powodów do narzekań, najpierw grip do 30D przesyłką przyjechał, a wczoraj 70-200 2,8 is odbiór osobisty.W pierwszym i drugim przypadku kontakt i towar rewelacja.Polecam wszystkim zainteresowanym.
    300V, 30D, 7D, 10-22 usm, 24-105 usm is L4, 70-200 2.8 usm is, 85 1.8 usm, dwa kity,
    580 EX II, 420 ex...cdn...

Strona 15 z 77 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów