Pokaż wyniki od 1 do 10 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

Witam,

swoja puszke i szklo mam od Kristopherosa (bylo wowczas szybciej i blizej i 'po drodze').

A co do CB - zadnych kombinacji!
    Grzecznie wpisuj to co jest na paragonie - czyli nazw sklepu, a ze jest pieczatka z adresem (przynajmniej na karcie gwarancyjnej) to bedziesz mial takze i miasto i kraj (ten ostatni to w sumie latwo wywnioskowac).

Pozdrowka
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Dopiero zaczyna Awatar M.I.L.O.
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

W poniedziałek wieczorem zmęczony dotarłem do Towersa. Dobry kontakt, miła obsługa , dla forumowiczów super ceny (zresztą dla innych też bardzo dobre). Dwa body, dwie lampy, wszystko tip-top! Dzisiaj Towers zadzwonił, okazało się, że nie ma w jednej paczce kodu do CB i chce dosłać. Niektórzy sprzedawcy by to olali i tyle, a tu proszę inicjatywa pomocy od samego Towersa, to się chwali! Zdecydowanie polecam.

Miasto
    Zabrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max78 Zobacz posta
    Grzecznie wpisuj to co jest na paragonie - czyli nazw sklepu, a ze jest pieczatka z adresem (przynajmniej na karcie gwarancyjnej) to bedziesz mial takze i miasto i kraj (ten ostatni to w sumie latwo wywnioskowac).
    Ja dostałem karte gwarancyjna "in blanco" czyli bez żadnej pieczątki, dzwoniłem do Towersa i wg niego tak powinno być.. To jak to w końcu powinno być prawidłowo?

Uprawnienia umieszczania postów