Cytat Zamieszczone przez obo_bb Zobacz posta
Witam, ja również zakupiłem u Towersa, pieniądze przelałem z góry i aparat otrzymałem , czyli po raz kolejny potwierdzam jego status sprzedawcy jako godny zaufania. Paczka zapakowana bardzo dobrze. Sprzęt śmiga aż miło - ponoć każdy egzemplarz jest sprawdzany osobiście!

Kontakt mailowy dość słaby (pewnie dużo klientów - ale przy takich konkurencyjnych cenach...), telefoniczny za to bardzo dobry (miły i konkretny rozmówca), równeż po kupnie słuzył wsparciem jak miałem kilka pytań odnośnie caschback'u.

!Zawsze! odbierał telefony - oczywiście dzwoniłem tylko w porach które sam podał jako kontaktowe. Z minusów - instrukcję obsługi polską dostalem w formie PDF'a a nie papierowej.

Właśnie wysyłam dokumenty w sprawie zwrotu cachback'u (rachunek nie jest polski tylko niemiecki ale wg Towersa nie jest to istotne i wg opisów na stronie Canona faktycznie tak powinno być - chodzi o dystrybucję europejską), jak pójdzie wszystko dobrze to też tu to dopisze i pewnie jeszcze wrócę do tego sprzedawcy...

Mogę Cię pocieszyć: kupowałem 2 szkła u Towersa, w tym 1 z cashbackiem i zwrot kasy odbył się bez najmniejszych trudności.

Niektórzy mają śmieszne wątpliwości, jaki adres i nazwę sklepu wpisać do formularza.
Oczywiście takie, jakie są na rachunku.
Pozdrówka