Strona 9 z 77 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Uzależniony

Domyślnie

Kupilem u Towersa body 40D - wlasnie przed chwila dojechal kurier.
    Super/porzadnie zapakowane - myslalem ze w srodku jest 2 lub 3 body :-)
    Sprzedawca slowny, konkretny - POLECAM!!!
    Nastepne zakupy tez bede robil u niego.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Witam
    Ja też kupiłem u Towers'a 40D. Wszystko sprawnie i fachowo.Towar wysłany - 24 h i odebrany.Polecam kupno u niego!!! Profesjonalizm w każdym calu.Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

A ja dla odmiany mogę powiedzieć, że na moje zapytanie o sprzęt na PM gość milczy od piątku. Czy to jest profesjonalizm w każdym calu ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    A ja dla odmiany mogę powiedzieć, że na moje zapytanie o sprzęt na PM gość milczy od piątku. Czy to jest profesjonalizm w każdym calu ?
    jest szansa że "gość" czasami może mieć weekend wolny proimo, po drugie primo chyba miał coś w stopce o nieobecności weendowej, no i to trzecie primo zwane ultimo, może mieć na skrzynce nawał i dopiero dogrzebuje się do wiadomości Twojej.

ps zadzwonić nie możesz?
    5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja jedynie moglbym miec jedno ale przy zakupie od Towersa, ze nie powiadomil o poslizgu w dostawie o jeden dzien, ze mogl wtedy ktos specjalnie na kuriera czekac, itd... ale tez trudno sie o to czepiac, bo wiem, ze teraz czlowiek ma sporo zlecen, wiec pretensji nie mam, tym bardziej, ze towar pierwsza klasa i widac, ze nowka nie smigana, czysciutka i gladziutka, a bedac onanista, wymacalem sprzet caly i z kazdej strony
    Takze polecam jak najbardziej kupno od Towersa i jeszcze pewnie grosza zostawie u niego w przyszlosci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    jest szansa że "gość" czasami może mieć weekend wolny proimo, po drugie primo chyba miał coś w stopce o nieobecności weendowej, no i to trzecie primo zwane ultimo, może mieć na skrzynce nawał i dopiero dogrzebuje się do wiadomości Twojej.

ps zadzwonić nie możesz?
    Co ciekawe z podobnym zainteresowaniem o klienta spotkałem się także u jeszcze dwóch tip-ów z CB. Fakt faktem, że mogą mieć sporo zleceń. Poczekamy zobaczymy. Do jednego dzwoniłem i kazał właśnie na PM uszczegółowić zlecenie. I jak kamień w wodę.

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Cierpliwości,cierpliwości - to jest cecha której trzeba się nauczyć.

Ja też nie siedzę całymi dniami na necie, gg, PW, i poczcie.O 18 kończe pracę i koniec.Nie ma kontaktu - do domku,żony i nawet telefon wyłanczam aby mieć święty spokój.Nie dziwmy się Towersowi,że chce odpocząć lub ma tyle zleceń aż nie wyrabia chwilami to tylko świadczy,że sprzedawca jest ok.

A co do sprzętu mojego to dodam,że też troszke czekałem...było warto - bo teraz nie piszę nowych tematów typu: "moj 40D i BF/FF; coś z ostrością nie tak? itp." Pozdro

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ja tez polecam towersa.
    Kontakt z nim droga e-mailowa jest dosc trudny - najlepiej telefonicznie.
    Milo sie za to z nim rozmawia. Paczki dobrze zapakowane i ubezpieczone.
    Pierwszego aparatu mi nie wyslal, bo AF byl nie za bardzo. Wyslal mi zaraz z drugiej dostawy i chodzi super. Czasem warto poczekac i miec sprawdzony towar nawet jesli mialoby sie placic troche wiecej.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Shadow - przeprszam za brak odpowiedzi! wyjasnienie masz na PW.
    Panowie staram się nie zawalać sprawy z tymi PW, ale jak już wielokrotnie wspominałem czasami coś mi umknie...jeszcze raz z góry Przepraszam jeśli ktoś nie uzyskał odpowiedzi....jeśli ktoś ma ochotę to najlepiej napisać jeszcze raz 2 pytań nie mogę przeoczyć lub poprostu chwycić za tel i zadzwonić

Zawsze staram się informować o dniu dniach kiedy nie można mnie złapać, głównie jestem pod tel od pon do piątku w godzinach 9:00 - 20:00, teraz w soboty i niedziele kontakt będzie utrudniony ze wzgledu na start sezonu ślubnego, ale zawsze poinformuje w jakim terminie ten kontakt będzie utrudniony.

JiNN - bardzo dziękuje za wyrozumiałośc jeśli masz żone to zapewne wiesz jaka jest presja ze strony płci pięknej aby, odseparować się od pracy i poświęcić troche czasu rodzinie

pzdr.
    towers
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 17-03-2008 o 14:33

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    ps zadzwonić nie możesz?
    Mogę, ale mnie to sporo kosztuje.
    Więc dla mnie PW jest pod tym względem dużo lepsze.
    Niestety - drugie zapytanie w ciągu pół roku i drugi raz bez żadnej odpowiedzi :-(
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Strona 9 z 77 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów