Kupiłem u towersa 40D, w paczce brakowało paragonu - zadzwoniłem, paragon dotarł priorytetem i CashBack mam już na koncie
Polecam tego sprzedawcę.
Kupiłem u towersa 40D, w paczce brakowało paragonu - zadzwoniłem, paragon dotarł priorytetem i CashBack mam już na koncie
Polecam tego sprzedawcę.
Również polecam Towersa
Kupiłem 5D + 50 f1,4 i wszystko ok ...
...Pancernie pakujeoprócz aparatu miałem jeszcze papierów na opał na dwa miesiące gratis
Teraz planuje kupić lampę 580EX II bo ta 5tka nie dość że filmów nie kręci to i lampy niema![]()
liczę na promocje dla stałego klientaPozdrawiam ...i dziękuję za sprawdzenie sprzętu ...
Witam
Ja rowniez polecam.
Bralem lampe i szklo - poki co 0 problemow, towar zawsze byl od reki - wszystko legal bo przyszly oba "kaszbaki". Polecam
Witam, mam pytanie :-)
Czy Towers wysyla przesylki tylko DHL-em? Bo kurier DHL-u juz byl a wyczekiwanej zabawki nie przywiozl. Wiem ze Piotr jest dzisiaj niedostepny i nie moge Go zapytac :-) Jesli wyslal innym kurierem, to czekam dalej.
Camera Obscura
Polecam Towersa - brałem u Niego 40D+24-70L+580EXII - wszystko bez najmniejszych problemów (towar opakowany dość pancernie). Teraz będę brał Canona 60 f/2.8 macro też u niego![]()
EDIT:... trochę przedwczesny post... zamówiona matówka ma długą i ciężką drogę do przebycia (sytuacja już wyjaśniona) ... podobno wkrótce finiszujedam znać, jak dojdzie...
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 04-03-2008 o 00:04
40D jest juz u mnie! Wszystko znakomicie zapkowane! Profesjonalne podejscie w kazdym calu! Pozdrawiam serdecznie!
Camera Obscura
40d + grip lezy u mnie na biurku. profesjonalizm towersa dal o sobie znac. świetny kontakt. przesylka express. mily upuscik dla uzytkownika CB no i świetny sprzecik w niskiej cenie. baaaaaardzo polecam ale radze uważać na debili w DHL bo odstawiają taki syf że aż przykro. wogóle ich nie było (cały dzień był ktoś u mnie w domu jakby tylko paczka przyszła - btw. pocztex jakoś dotarł z obiektywem od Cichego, któremu też dziekuje za ekspresową przesyłkę i profesjonalną osbługę) a jak zadzwoniłem co z moją przesyłką to powiedzieli że zostawione jest awizo. chyba sobie je kurier w dupe wsadzil bo nie bylo nic. pojechalem do siedziby w moim miescie i odebralem osobiscie...
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
taaa ale wszyscy chwalą te paczki...
ja sie pofatygowałem 220km w jedną stronę - transakcja zakończyła sie po 20 minutach z przeliczeniem cashu a potem była herbatka i gadaliśmy prawie dwie godzinyo tzw 'dupie maryny' - zresztą bardzo przyjemnie
młody człowiek który ma, co w dzisiejszych czasach u młodych rzadkie, poukładane w głowie; słowny - i tego oczekuje od kontrahenta; dobry kontakt telefoniczny (widziałem ze podczas mojej wizyty miał ponad 10 rozmów telefonicznych wiec nie dziwcie sie ze czasem priv idzie w odstawkę)
'skarżył' się, że najwięcej czasu zajmuje testowanie nowego sprzętu... jeśli faktycznie wszystko testuje (a nie mam podstaw, aby nie wierzyć) to jest to baaardzo profesjonalne podejście do sprawy;
dodatkowy plus to, że sam zajmuje sie fotografią a nie jest tylko handlowcem - dzieki temu u jego uprzejmości mogłem zapiąc do nowego korpusu inne szkła
dosyć dobre ceny
reasumując - jest to typ sprzedawcy do którego ja wróce; a wróce po 50 1.4
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Parę dni temu kupiłem od naszego kolegi Towersa nowiutki 5d z gripem. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Paczka solidnie zapakowana, gwarancja i wszystkie papiery razem w kartonie, paczka w ciągu 48 od przelania pieniedzy na rachunek i na dodatek sprzęt w dobrej cenie (taniej nigdzie nie mogłem znaleźć), co tu więcej mozna chcieć
Jeżeli będę planował jeszcze jakieś zakupy sprzętu foto, to napewno nie zapomnę o naszym forumowym koledze. Śmiało przelewać pieniądze i nie obawiać się że coś będzie nie tak.Naprawdę polecam.
Aparat i obiektyw