Pokaż wyniki od 1 do 10 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Mieszany widok

Domyślnie

Witam Wszystkich. Dopisuję sie do listy zadowolonych klijentów Towersa - kupiona 40d i 85/1.8 w grudniu, kontakt osobisty, polecam i pozdrawiam.
    Canon 40D +Canon EF 85/1.8 USM +24-70/2.8L+reszta kiedyś ...

Domyślnie

W końcu mogę się tu dopisać Pojechałem osobiście, sprawdziliśmy szkło, pogadaliśmy, ale zapomnieliśmy o paragonie. Dziś do mnie dotarł. Spoko człowiek i pro-sprzedawca. Jak tylko będę miał hajs, to uderzam do niego
    puszki + szkła + inne graty

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kolejny zadowolony klient dopisuje sie do listy pochwał:-) I to nie pierwszy raz:-) Tym razem kupiłem 5D, a wcześniej zgodnie z umową otrzymałem sample z referencyjnego 85 f/1.2. Takiego sprzedawcę można kazdemu polecić. Do tego to szalenie sympatyczny młody człowiek, z którym o fotografii można przegadać parę godzin nie patrząc na zegarek.Polecam!

miszun
    Guest

Domyślnie

Raczej rzadko się "produkuję" na forach, ale solidności Towersa po prostu nie można przemilczeć. Przesyłka ekspresowa, zapakowana pancernie. Aparat cudo (piąteczka :grin: ), szkiełko dobrane. Szkoda tracić czas na szukanie sprzętu w sklepach czy w sieci - lepiej zadzwonić do Towersa.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Siedzę tak i myślę co by tu napisać, bo coś wspomnieć trzeba.
    Przelałem na konto towersivy parę groszy. 5 D i obiektywy doszły takie jak umawialiśmy się i sprawdzone. Kontakt dobry nawet przy mojej upierdliwej namolności. Trochę pogadaliśmy o fotografii. No, miło było. Kupować na razie nie będę bo spłukany jestem do cna, ale jak się znajdzie kasa to…:grin:

pwjot
    Guest

Domyślnie

Kupiłem u towersa 40D, w paczce brakowało paragonu - zadzwoniłem, paragon dotarł priorytetem i CashBack mam już na koncie
    Polecam tego sprzedawcę.

Coś już napisał

Domyślnie Jak najbardziej polecam Piotrka ...(Towers)

Również polecam Towersa
    Kupiłem 5D + 50 f1,4 i wszystko ok ...
    ...Pancernie pakuje oprócz aparatu miałem jeszcze papierów na opał na dwa miesiące gratis
    Teraz planuje kupić lampę 580EX II bo ta 5tka nie dość że filmów nie kręci to i lampy niema
    liczę na promocje dla stałego klienta Pozdrawiam ...i dziękuję za sprawdzenie sprzętu ...

Uprawnienia umieszczania postów