Witam Wszystkich. Dopisuję sie do listy zadowolonych klijentów Towersa - kupiona 40d i 85/1.8 w grudniu, kontakt osobisty, polecam i pozdrawiam.
Witam Wszystkich. Dopisuję sie do listy zadowolonych klijentów Towersa - kupiona 40d i 85/1.8 w grudniu, kontakt osobisty, polecam i pozdrawiam.
Canon 40D +Canon EF 85/1.8 USM +24-70/2.8L+reszta kiedyś ...
W końcu mogę się tu dopisaćPojechałem osobiście, sprawdziliśmy szkło, pogadaliśmy, ale zapomnieliśmy o paragonie. Dziś do mnie dotarł. Spoko człowiek i pro-sprzedawca. Jak tylko będę miał hajs, to uderzam do niego
![]()
puszki + szkła + inne graty
Kolejny zadowolony klient dopisuje sie do listy pochwał:-) I to nie pierwszy raz:-) Tym razem kupiłem 5D, a wcześniej zgodnie z umową otrzymałem sample z referencyjnego 85 f/1.2. Takiego sprzedawcę można kazdemu polecić. Do tego to szalenie sympatyczny młody człowiek, z którym o fotografii można przegadać parę godzin nie patrząc na zegarek.Polecam!
Raczej rzadko się "produkuję" na forach, ale solidności Towersa po prostu nie można przemilczeć. Przesyłka ekspresowa, zapakowana pancernie. Aparat cudo (piąteczka :grin: ), szkiełko dobrane. Szkoda tracić czas na szukanie sprzętu w sklepach czy w sieci - lepiej zadzwonić do Towersa.
Siedzę tak i myślę co by tu napisać, bo coś wspomnieć trzeba.
Przelałem na konto towersivy parę groszy. 5 D i obiektywy doszły takie jak umawialiśmy się i sprawdzone. Kontakt dobry nawet przy mojej upierdliwej namolności. Trochę pogadaliśmy o fotografii. No, miło było. Kupować na razie nie będę bo spłukany jestem do cna, ale jak się znajdzie kasa to…:grin:
Kupiłem u towersa 40D, w paczce brakowało paragonu - zadzwoniłem, paragon dotarł priorytetem i CashBack mam już na koncie
Polecam tego sprzedawcę.
Również polecam Towersa
Kupiłem 5D + 50 f1,4 i wszystko ok ...
...Pancernie pakujeoprócz aparatu miałem jeszcze papierów na opał na dwa miesiące gratis
Teraz planuje kupić lampę 580EX II bo ta 5tka nie dość że filmów nie kręci to i lampy niema![]()
liczę na promocje dla stałego klientaPozdrawiam ...i dziękuję za sprawdzenie sprzętu ...