Cytat Zamieszczone przez Scream Zobacz posta
Hm. Być może. 40d choć pod względem af/bf było ok to migawka padła po 12 dniach....Aktualnie leżakuje w serwisie. Nie wiem czy jest to Twoja wina Towers, ale nowy, sprawdzony sprzęt chyba tak szybko nie pada, choć mogę się mylić
Oj kolego bardzo się tutaj myslisz.Zawsze się może trafić,że kilka sztuk na kilkadziesiąt/kilkaset jest nie dokręconych - czytaj - ma jakieś błędy fabryczne.

Dam Tobie innym przykład: kupiłem kiedyś 3 zasilacze do kompa. 2 były z jednej dostawy i 1 z innej. podpiąłem pod kompa, włącznik na "on" w zasilaczu i odpalam...a co to...lampka się zapaliła nawet nie na sekunde i zasilacz death.Martwy nie zdążyłem się nawet zorinetować czy odpaliłem kompa czy nie. I tak było z wszystkimi 3'ma sztukami. No kurde co tam w końcu nowy zasilacz , kasy też jak na takie coś mało nie dałem,a tu takie jaja...

Jak widać i nowe rzeczy mają jakieś błędy. Tylko jedne widać odrazu po załączeniu,a inne po pewnym czasie dają o sobie znać. Coś jak virus

A co dobrego dla Ciebie z tego wszystkiego - że kupiłeś sprzęt w Polsce i masz gwarancje i nie straciłes kasy.

Pozdrawiam