z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
Który to już raz z przyjemnością robię z Towersem interesy ? Było tego. Dzięki za szybkie dostarczenie. Szkła świetne.
Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Też polecam. Zamówiłem parę rzeczy, wynikł problem natury technicznej z jedną z nich, zadzwoniłem czy nie będzie problemu ze zwrotem, nie było mimo że chyba 2 tygodnie zwlekałem ze swojej winy z odesłaniem. Serdecznie pozdrowienia
.
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.
... i ja rowniez polecam !
Kilkanascie dni temu odebralem przesylke, wczesniej wspolnie dokonalismy malych korekt co sprzetu, oczywiscie in plus.
W planie mam nastepne zakupy.
Również polecam ..
5DmkII____ 24-70f/2.8 L
_____ 85f/1.8
_____ 70-200f/2.8L
Kolejne zakupy u Towersa i Ivy ! Tym razem 7d + 2x16gb cf + 3xlp-e6 delta ! Realizacja i wysyłka błyskawiczna !
W sumie już kiedyś pisałem w tym temacie i moja opinia w odróżnieniu od innych była raczej niepochlebna, ale wówczas ponoć właściciel był w szpitalu, więc być może niewłaściwy czas i miejsce się zdarzył, więc nie miałem zamiaru pochopnie oceniać.
Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.
Za rok w planach mam kolejne, ostatnie szkło do kompletu, być może do trzech razy sztukaMimo to na tę chwilę osobiście nie polecam tego sklepu.
Za brak informacji oczywiscie Przepraszam, to ze urlopuje niczego nie usprawiedliwia.W firmie sa inne osoby które powinny dopilnować pewnych spraw w czasie mojej nieobecnosci.
Pod telefonem jestem w godzinach 9:30 do 19:30 od poniedziałku do piątku myśle ze sa to na tyle elastyczne godziny że kazdy kto pracuje w normalnym przedziale godzin jest w stanie do mnie zadzwonic. W okresie "slubnym" w soboty również może być cięzko z telefonem, w niedziele bez wyjątków jestem niedostępny.
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 12-08-2011 o 20:21