Strona 71 z 77 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Który to już raz z przyjemnością robię z Towersem interesy ? Było tego . Dzięki za szybkie dostarczenie. Szkła świetne.

Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Dopiero zaczyna Awatar mescalito
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Polecam!

Domyślnie

Też polecam . Zamówiłem parę rzeczy, wynikł problem natury technicznej z jedną z nich, zadzwoniłem czy nie będzie problemu ze zwrotem, nie było mimo że chyba 2 tygodnie zwlekałem ze swojej winy z odesłaniem. Serdecznie pozdrowienia .
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Coś już napisał
    Miasto
    Herne / Chojnice

Domyślnie

... i ja rowniez polecam !
    Kilkanascie dni temu odebralem przesylke, wczesniej wspolnie dokonalismy malych korekt co sprzetu, oczywiscie in plus.
    W planie mam nastepne zakupy.

Domyślnie

Również polecam ..
    5DmkII ____ 24-70f/2.8 L _____ 85f/1.8 _____ 70-200f/2.8L

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Kolejne zakupy u Towersa i Ivy ! Tym razem 7d + 2x16gb cf + 3xlp-e6 delta ! Realizacja i wysyłka błyskawiczna !

Domyślnie

W sumie już kiedyś pisałem w tym temacie i moja opinia w odróżnieniu od innych była raczej niepochlebna, ale wówczas ponoć właściciel był w szpitalu, więc być może niewłaściwy czas i miejsce się zdarzył, więc nie miałem zamiaru pochopnie oceniać.

Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.

Za rok w planach mam kolejne, ostatnie szkło do kompletu, być może do trzech razy sztuka Mimo to na tę chwilę osobiście nie polecam tego sklepu.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atlantel Zobacz posta
    Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.
    Zdaje się Towers ma urlop :-) Rozmawiałem z nim przez telefon we wtorek albo w środę. Polecam szczerze ten właśnie środek komunikacji :-)

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Za brak informacji oczywiscie Przepraszam, to ze urlopuje niczego nie usprawiedliwia.W firmie sa inne osoby które powinny dopilnować pewnych spraw w czasie mojej nieobecnosci.
    Pod telefonem jestem w godzinach 9:30 do 19:30 od poniedziałku do piątku myśle ze sa to na tyle elastyczne godziny że kazdy kto pracuje w normalnym przedziale godzin jest w stanie do mnie zadzwonic. W okresie "slubnym" w soboty również może być cięzko z telefonem, w niedziele bez wyjątków jestem niedostępny.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 12-08-2011 o 20:21

Strona 71 z 77 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów