Strona 68 z 77 PierwszyPierwszy ... 18586667686970 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Sugerujesz, że tamrony Towersa są gorsze niż te od Cichego
    Od Cichego mają certyfikat "Ostry od Cichego"

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Sugerujesz, że tamrony Towersa są gorsze niż te od Cichego
    Może źle się wyraziłem. Robiłem zakupy u jednego i drugiego i będę je robił w przyszłości.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tylko Kolekcjoner podał sensowny powód: lenistwo. Rozumiem i szanuję.
    Reszta tylko zapewnia o lojalności.
    Sam bym kupił, gdyby ktoś mnie przekonał.

Coś już napisał

Domyślnie

dołączę się do pozytywnych opinii na temat sklepu foto-ivy, kontakt, przesyłka i cała otoczka bardzo pozytywna, nawet odręczny list z przeprosinami w środku był całkiem zabawny !

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

To ja dodam kolejny, moim zdaniem sensowny powód: obsługa klienta po sprzedaży.

Gdy okazało się po ponad pół roku, że mam problem z FF z 50/1,4 Towers sam zaproponował, że obiektyw wymieni (ja się orientowałem jak wygląda wysyłka do serwisu).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ciekawe, co Towers zrobił z tym Tw. półrocznym obiektywem...
    Dał do siebie w komis?

Kupując w sklepie, możesz od razu sprawdzić, jak działa dane szkło z konkretnym body. Przy wirtualnych zakupach takiej możliwości nie ma.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Nie, nie dał w komis ani nie sprzedał innej osobie.
    Ja wiem co zrobił, a jak Ty jesteś ciekawy to napisz do niego.

Coś już napisał

Domyślnie

igor58 ty mówisz o czym czego nie znasz my o czymś z czym mieliśmy kontakt i sobie chwalimy ...Dla mnie priorytetem jest cena i zawsze mam u niego lepszą cenę niż gdzie indziej być może też na to zapracowałem ale taki jest fakt Fotoivy ma dobre ceny ...Nigdy się nie naciąłem na żadnych zakupach ...Kiedyś chciałem oszczędzić i kupiłem zamienniki baterii do 5DmkII okazało się że greep ich nie widzi ani ładowarka ...Odesłałem i dostałem do wyboru nowy komplet lub oryginały w świetnej cenie...Wiem też że wielu ludzi używa tych zamiennych baterii z powodzeniem u mnie było inaczej ale wszytko dobrze się skończyło bo Towers (Łukasz) to normalny człowiek jak większość ludzi z tego forum który połączył pasję z biznesem i wychodzi mu to bardzo dobrze ...Nawet gdybym miał wydać te same 10 tysięcy u niego czy w wielkiej Pixmani na takich samych warunkach to wydał bym u niego bo sam prowadzę działalność i wiem że własny biznes nie jest w tym kraju taki prosty jak się wielu ludziom wydaje ...wiec nie widzę powodu aby nie napisać kilku pozytywnych słów o foto-ivy skoro na to zasługują ...Zapewniam was że gdyby Towers dał jakąś plamę wspomniał bym o tym na forum
    Jedyna wadą Towersa jaką znam jest to że nie umie się rozdwoić i być w kilku miejscach na raz ale chyba pracuje nad tym ze swoją Ivą

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

igor58 - prowadze stacjonarny sklep, sporo osób z tego forum odbiera sprzęt osobiscie, nasza firma nie jest tylko adresem www w sieci, tak więc każdy kto ma ochote, może podejść, podjechać i sprawdzic wszystko na miejscu. Ten wątek nie służy temu aby udowadniać u kogo i na jakich zasadach kupować, nikt a tym bardziej ja nie chce odwodzić Ciebie od zakupów w twoim miejscu zamieszkania. Tak więc Bardzo Prosze nie ciągnąć OT. Jesli masz jakies pytania to skieruj je do mnie osobiscie, na PW, @, badz telefonicznie.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Czy może mi ktoś wyjaśnić fenomen kupowania w sklepach "u Cichego", albo w tym?
    Ceny są porównywalne (lub wyższe) niż w normalnych sklepach, gdzie towar można jednak zbadać organoleptycznie itd.
    ceny niższe niż u Towersa? :-)
    w przeciągu 15 miesięcy kupiłem tu 5d2, 85L, 35L, 100L, za każdym razem robiłem rozpoznanie rynku - Towers dawał najniższą cenę. Dodatkowy plus za błyskawiczną przesyłkę, sporo kupuję przez internet - nie tylko foto, ale i AGD, RTV - Foto-Ivy w porównaniu do innych załatwia to naprawdę błyskawicznie
    no i jeszcze zaufanie...
    Co do obsługi posprzedażnej - nie miałem okazji korzystać, dla mnie to też dowód, że nasz kolega jakiegoś chłamu typu refurbished nie sprzedaje

Igor58 - jeśli masz namiary na tańszych i solidniejszych - z chęcią wszyscy chyba poznamy?

Strona 68 z 77 PierwszyPierwszy ... 18586667686970 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów