Strona 8 z 75 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Mieszany widok

Domyślnie

Witam, mam pytanie :-)

Czy Towers wysyla przesylki tylko DHL-em? Bo kurier DHL-u juz byl a wyczekiwanej zabawki nie przywiozl. Wiem ze Piotr jest dzisiaj niedostepny i nie moge Go zapytac :-) Jesli wyslal innym kurierem, to czekam dalej.
    Camera Obscura

Dopiero zaczyna Awatar KrzysztofZ
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Polecam Towersa - brałem u Niego 40D+24-70L+580EXII - wszystko bez najmniejszych problemów (towar opakowany dość pancernie). Teraz będę brał Canona 60 f/2.8 macro też u niego

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

EDIT:... trochę przedwczesny post... zamówiona matówka ma długą i ciężką drogę do przebycia (sytuacja już wyjaśniona) ... podobno wkrótce finiszuje dam znać, jak dojdzie...
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 04-03-2008 o 00:04

Domyślnie

40D jest juz u mnie! Wszystko znakomicie zapkowane! Profesjonalne podejscie w kazdym calu! Pozdrawiam serdecznie!
    Camera Obscura

Uzależniony

Domyślnie

40d + grip lezy u mnie na biurku. profesjonalizm towersa dal o sobie znac. świetny kontakt. przesylka express. mily upuscik dla uzytkownika CB no i świetny sprzecik w niskiej cenie. baaaaaardzo polecam ale radze uważać na debili w DHL bo odstawiają taki syf że aż przykro. wogóle ich nie było (cały dzień był ktoś u mnie w domu jakby tylko paczka przyszła - btw. pocztex jakoś dotarł z obiektywem od Cichego, któremu też dziekuje za ekspresową przesyłkę i profesjonalną osbługę) a jak zadzwoniłem co z moją przesyłką to powiedzieli że zostawione jest awizo. chyba sobie je kurier w dupe wsadzil bo nie bylo nic. pojechalem do siedziby w moim miescie i odebralem osobiscie...
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

taaa ale wszyscy chwalą te paczki...

ja sie pofatygowałem 220km w jedną stronę - transakcja zakończyła sie po 20 minutach z przeliczeniem cashu a potem była herbatka i gadaliśmy prawie dwie godziny o tzw 'dupie maryny' - zresztą bardzo przyjemnie

młody człowiek który ma, co w dzisiejszych czasach u młodych rzadkie, poukładane w głowie; słowny - i tego oczekuje od kontrahenta; dobry kontakt telefoniczny (widziałem ze podczas mojej wizyty miał ponad 10 rozmów telefonicznych wiec nie dziwcie sie ze czasem priv idzie w odstawkę)

'skarżył' się, że najwięcej czasu zajmuje testowanie nowego sprzętu... jeśli faktycznie wszystko testuje (a nie mam podstaw, aby nie wierzyć) to jest to baaardzo profesjonalne podejście do sprawy;
    dodatkowy plus to, że sam zajmuje sie fotografią a nie jest tylko handlowcem - dzieki temu u jego uprzejmości mogłem zapiąc do nowego korpusu inne szkła

dosyć dobre ceny

reasumując - jest to typ sprzedawcy do którego ja wróce; a wróce po 50 1.4
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Dopiero zaczyna Awatar Mario32
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

Parę dni temu kupiłem od naszego kolegi Towersa nowiutki 5d z gripem. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Paczka solidnie zapakowana, gwarancja i wszystkie papiery razem w kartonie, paczka w ciągu 48 od przelania pieniedzy na rachunek i na dodatek sprzęt w dobrej cenie (taniej nigdzie nie mogłem znaleźć), co tu więcej mozna chcieć
    Jeżeli będę planował jeszcze jakieś zakupy sprzętu foto, to napewno nie zapomnę o naszym forumowym koledze. Śmiało przelewać pieniądze i nie obawiać się że coś będzie nie tak.Naprawdę polecam.
    Aparat i obiektyw

Uzależniony

Domyślnie

Kupilem u Towersa body 40D - wlasnie przed chwila dojechal kurier.
    Super/porzadnie zapakowane - myslalem ze w srodku jest 2 lub 3 body :-)
    Sprzedawca slowny, konkretny - POLECAM!!!
    Nastepne zakupy tez bede robil u niego.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Witam
    Ja też kupiłem u Towers'a 40D. Wszystko sprawnie i fachowo.Towar wysłany - 24 h i odebrany.Polecam kupno u niego!!! Profesjonalizm w każdym calu.Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

A ja dla odmiany mogę powiedzieć, że na moje zapytanie o sprzęt na PM gość milczy od piątku. Czy to jest profesjonalizm w każdym calu ?

Strona 8 z 75 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów