Strona 70 z 77 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Tak z ciekawości: odradza zakup tańszego czy droższego g.?
    Dla jednych g. jest "kit", dla innych 16-35L - względna sprawa.
    Raczej szuka szkła o podobnych parametrach, które nie dość że wychodzi taniej, to będzie lepsze.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    Od Towersa można np. usłyszeć, że nie sprzeda czegoś, bo uważa że to jest g.... i że klient nie będzie zadowolony! Więc on woli nie sprzedać, niż sprzedać nawet jak ktoś chce! Centralnie nie ma więcej takich ludzi na świecie
    Oj są tacy ludzie tj. sprzedawcy i sklepy, nie jest jedynym. Ale to rzeczywiście często unikatowa postawa. Takiej nie uświadczysz w dużych sieciach, tylko niewielkie sklepiki foto.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    lubelskie

Domyślnie

Polecam, kupiłem u niego parę rzeczy, zawsze fachowa porada i nie naciąga klienta.

Domyślnie

Również polecam

Przede wszystkim wdzięczny za możliwość przetestowania kilku tych samych szkieł przed zakupem. W większości mamy do wyboru jedno body, jedno 24-105 czy 24-70, a ja miałem możliwość wyboru między trzema egzemplarzami.
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasprzak Zobacz posta
    Również polecam

Przede wszystkim wdzięczny za możliwość przetestowania kilku tych samych szkieł przed zakupem. W większości mamy do wyboru jedno body, jedno 24-105 czy 24-70, a ja miałem możliwość wyboru między trzema egzemplarzami.
    Przy czym warto wspomnieć, że u Towersa każdy jeden dostarczony na próbę egzemplarz jest sprawny :-) W moim przypadku zawsze zostawał u mnie pierwszy sprawdzony aparat lub obiektyw. Nadmiarowe miał na wszelki wypadek, ale nigdy nie było konieczności wypróbowania.

Polecam, polecam :-)

Domyślnie

Sprzęt odbierałem osobiście w Krotoszynie - mega przyjemna atmosfera w sklepie, a mailowo podobnie, błyskawiczne odpowiedzi na każde pytanie. Wcześniej nie kupowałem, więc znałem tylko z opinii, ale faktycznie wszystkie szkła prezentowały podobną jakość, choć to które wybrałem, miało minimalnie, ale zauważalnie mniejsze mydełko na 105mm i f/4
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

No ja zaliczyłem kolejne udane zakupy. Kontakt jak zawsze szybki i konkretne ustalenia, o wzorowej przesyłce nie wspomnę. Jakbym miał bliżej to bym chętnie odwiedzi sklep, ale gwarancja zadowolenia klienta i dobry kontrakt pozwalają spokojnie kupować wysyłkowo.
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Kupiłem drobnostkę - filtr polaryzacyjny.
    Dobry kontakt osobisty, dodatkowo przychodzą automatyczne powiadomienia o stanie realizacj zamówienia. Dostawa praktycznie w 1 dzień roboczy. Cena korzystna. Polecam.
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

I znowu szybko, miło i sprzęt najwyższej jakości. Dwa szkiełka i lampka. Polecam po raz kolejny!
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Zaskakujące, że można wpaść po duperele za 130 PLN i przegadać 2,5 godziny
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 70 z 77 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów