Towers, jesteś wielki. Sprzęt był dzisiaj na godz. 11 u mnie.
ślub uratowany :-)
Dzięki
Towers, jesteś wielki. Sprzęt był dzisiaj na godz. 11 u mnie.
ślub uratowany :-)
Dzięki
Polecam!
Kupiłem u niego na początku grudnia co nieco(za ponad 10kPLN).
Zero problemów!
dopisuję sie do listy zadowolonych klijentów Towersa - kupiłem za niezłą cenę 40D, na moją prośbę przetestował przed wysyłką -wszystko OK, polecam
Ostatnio edytowane przez mariusz11 ; 22-01-2008 o 19:39
Ło matko świętyTowers pytanie do Ciebie jak z ewentualnymi zwrotami ? wiadomo, że czasem najlepsza Ela nawet może nie przypasować do body albo jest coś z nia fabrycznie nie tak. Przyjmujesz zwroty ?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ja dzisiaj otzrymałem od Towersa nowe szkiełko(400/5.6).
Szybko,swietny kontakt i towar pierwsza klasa!!
Polecam na 100%!!!!!!!!!
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
Witam Wszystkich. Dopisuję sie do listy zadowolonych klijentów Towersa - kupiona 40d i 85/1.8 w grudniu, kontakt osobisty, polecam i pozdrawiam.
Canon 40D +Canon EF 85/1.8 USM +24-70/2.8L+reszta kiedyś ...
W końcu mogę się tu dopisaćPojechałem osobiście, sprawdziliśmy szkło, pogadaliśmy, ale zapomnieliśmy o paragonie. Dziś do mnie dotarł. Spoko człowiek i pro-sprzedawca. Jak tylko będę miał hajs, to uderzam do niego
![]()
puszki + szkła + inne graty
Kolejny zadowolony klient dopisuje sie do listy pochwał:-) I to nie pierwszy raz:-) Tym razem kupiłem 5D, a wcześniej zgodnie z umową otrzymałem sample z referencyjnego 85 f/1.2. Takiego sprzedawcę można kazdemu polecić. Do tego to szalenie sympatyczny młody człowiek, z którym o fotografii można przegadać parę godzin nie patrząc na zegarek.Polecam!
Raczej rzadko się "produkuję" na forach, ale solidności Towersa po prostu nie można przemilczeć. Przesyłka ekspresowa, zapakowana pancernie. Aparat cudo (piąteczka :grin: ), szkiełko dobrane. Szkoda tracić czas na szukanie sprzętu w sklepach czy w sieci - lepiej zadzwonić do Towersa.
Siedzę tak i myślę co by tu napisać, bo coś wspomnieć trzeba.
Przelałem na konto towersivy parę groszy. 5 D i obiektywy doszły takie jak umawialiśmy się i sprawdzone. Kontakt dobry nawet przy mojej upierdliwej namolności. Trochę pogadaliśmy o fotografii. No, miło było. Kupować na razie nie będę bo spłukany jestem do cna, ale jak się znajdzie kasa to…:grin: