Strona 46 z 77 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    To znaczy?
    no jak to ? pewnie wcisnął go jakiemuś nieświadomemu użytkownikowi któremu wmówił że szkło jest żyleta i IS ma stukać ..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moja 40-tka „padła” (z niczyjej winy) po 13 miesiącach od kupna u Towersa.
    Nie musiał, a przyjął. Serwisował ją w moim imieniu w niemieckim serwisie, który lekko skaszanił AF. Odesłaliśmy aparat z powrotem do naprawy i… ponownie odesłali z jeszcze inną mini-usterką (brak ostrości w punkt, spora rozbieżność).

Wyobraźcie sobie, ze człowiek którego zjechał Lipen poświęca swój czas i pieniądze, na „dopilnowanie”, by tym razem aparat ostrzył w punkt na obiektywie 1.2 - bo jak nie, to serwis będzie musiał go wymienić. Wszystko w moim imieniu, bez innego niż telefoniczny udziału.

Towers mnie zawiódł. Spodziewałem się typowo polaczkowego podejścia do tematu: „Kupiłeś? To sam sobie radź.”. Zawiódł mnie, bo takiej WYŚMIENITEJ obsługi serwisowej chyba NIGDZIE i NIGDY już nie doświadczę.

Polecam Towersa. Można ufać i kupować w ciemno (mam za sobą 2 odrębne zakupy).

Mój przypadek jest świadectwem, że Piotr nie zostawia was samych, w przypadku jakichkolwiek niedogodności. Więc, sorry Lipen - to co napisałeś to zwykłe brednie.

Towers - masz gwarancję, że następny aparat (z którego zakupem - zgodnie z Twoimi radami jeszcze się wstrzymam) i obiektywy zamówię u Ciebie.
    Dużo zdrowia dla Ciebie i wybacz upierdliwość. Cały czas mam świadomość, że chcesz, a nie musisz. I za to właśnie cenię ludzi poważnie podchodzących do swojej, jakby nie było, marki.
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

daniel33mc
    Guest

Domyślnie

Polecam Towersa 100% Jeden tel. i na drugi dzień bawię sie nowym statywem

pozdr.

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Może mi ktoś podać telefon do Towersa? Może być na pw lub tutaj. Jakos nie mogę go namierzyć na forum ani allegro

z góry dzięki

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta
    Może mi ktoś podać telefon do Towersa? Może być na pw lub tutaj. Jakos nie mogę go namierzyć na forum ani allegro

z góry dzięki
    przecież masz na każdej aukcji alledrogo
    tyko że tam się afiszuje jako foto-ivy

Cytat Zamieszczone przez Lipen Zobacz posta
    ... Miałem o pana Towersa "nowy"obiektyw.........
    ...z pod Krotoszyna .......
    ...Nie wiem zkąd on bieże sprzęt ....

Zreszta sądząc po błedach ortograficznych w niektórych aukcjach tego jegomościa w sumie postawa i poziom sprzedawcy mnie już nie dziwą. ... Nie polecam. Tomek.
    Stary
    jeżeli publicznie twierdzisz, że komuś śmierdzą nogi, to sam się umyj pod pachami, bo wychodzisz na dupka.
    Ostatnio edytowane przez ARN ; 02-09-2009 o 21:10 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta

z góry dzięki
    Patrz użytkownik: Foto-ivy

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Patrz użytkownik: Foto-ivy
    dzięki

Domyślnie

Nabyłem C50/1.8 z filtrem Marumi. Za dobrą cenę. Pancerna przesyłka dotarła do mnie w dniu następnym po zaksięgowaniu przelewu. Polecam i tyle. Jeszcze na pewno skorzystam.

Domyślnie

..kolejny raz wpisuję się na listę zadowolonych w pełni klientów Towersa..szczerze polecam każdemu, kto poszukuje uczciwego i pewnego sprzedawcy..jeżeli tylko finanse i dostępność towaru na to pozwolą na pewno skorzystam z przyjemności zakupów jakie gwarantuje Foto-Ivy..dzięki Towers

Lipen
    Guest

Domyślnie

ARN.Tu masz racje.Nie pisałem tego do końca sam, ale mniejsza o to. Ale poza tym nie zmienię ani słowa w tym co powiedziałem. Nawet bardzo dobry chirurg, którego wszyscy polecają raz na 100 operacji coś zchrzani i wyśle pacjenta na tamten świat. Najgorzej, że są tacy którzy nie potrafią się do tego przyznać. A zawieszone konto na Allegro i robienie tego serwisu w bambuko jednak o czymś świadczy. O czym? Niech sobie każdy sam odpowie...

Strona 46 z 77 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów