Brałem dwa body C. 40d, wszystko szybko i bez żadnych problemów. Szkiełka też będę brał od kolegi Towersa, naprawdę warto
Brałem dwa body C. 40d, wszystko szybko i bez żadnych problemów. Szkiełka też będę brał od kolegi Towersa, naprawdę warto
Dołączyłem do fan klubu Towersa :-) Kupiłęm 300 F4 L IS i jestem mega zadowolony. Towers wysłał mi szkło nieczekając aż przelew dojdzie. Polecam![]()
Kilka Canonierek i rurek.
Zapraszam www.ozminfoto.com
Kolejny zakup u Towersa i kolejna pozytywna opinia. Kupowałem 85/1.8. Jak zwykle szybka wysyłka i miły kontakt. Dziękuję i pozdrawiam.
Wątek robi się powoli nudny, więc podkręcę atmosferę.
Moje przeżycia z Towersem są straszne.
Dlaczego?
Bo jak się na coś zdecyduję, to strasznie szybko i sprawnie to wszystko przebiega!
Najpierw korpus z dwoma szkłami, a teraz 430ex II w najniższej cenie jaka jest w Internecie.
STRASZNIE SZYBKO - lampa wysłana o 12 z minutami wczoraj dzisiaj przed 12 byłą u mnie w domu!
STRASZNIE MOCNO POLECAM.
A Towersowi dziękuję za zrozumienie aspektów wyjazdu i wysłanie lampki niedługo po złożeniu zamówienia (gdy przelew jeszcze szedł na konto! :O)
Polecam i pozdrawiam.
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
Też dołączę do towarzystwa wzajemnej adoracjiJeden telefon i 70-200 4L już dzisiaj w moich rękach. Dzięki serdeczne!
no to i ja się dołączę. moje pierwsze L dotarło właśnie do mnie.
podziękował...
I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!
Kolejny zakup u Towersa tym razem osobiscie. Bardzo ostry Tamron 28-75 2,8![]()
Za 40D z Gripem serdecznie w moje ręcę dziękuję :P
GG: 559899
Towers! Ja Ci mówię, a Ty słuchaj!
Będziesz za parę lat milionerem![]()
Nie będzie. Nie będzie .Za tanio sprzedaje.Do tego kupuje sobie dobry sprzet i dużo fotografuje.Skończy w więzieniu za długi albo się rozpije , albo co.Ja to mówię Ewo.Więc póki co ja kupuję jak tylko coś odłoże.Ostatnie zakupy kilka dni temu znów wzorcowe.Polecam.Pozdrówka.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 29-08-2008 o 09:19