Potwierdzam profesjonalizm Towersa. Świetny kontakt telefoniczny. Ekspresowa wysyłka canona 5d poprzedzona rzeczową poradą. Dziękuję, pozdrawiam, polecam.
Potwierdzam profesjonalizm Towersa. Świetny kontakt telefoniczny. Ekspresowa wysyłka canona 5d poprzedzona rzeczową poradą. Dziękuję, pozdrawiam, polecam.
Towers to... no nie wiem jak go określić - Towers to jest Ktoś!
Na moim biurku wylądował właśnie śliczny, pachnący - wczoraj wysłany 40D. Wszystko stało się dokładnie tak, jak Towers powiedział - termin, cena i wszystkie inne szczegóły. Aż mi szkoda, że aparat jest na prezent, ale zbieram na 5D, który już wiadomo u kogo kupię
Oraz parę szkiełek, których mi brak.
Pytanie - czy ktoś wie, z czego żyje Towers, bo z moich wyliczeń wynika, że dołożył do tego interesu...
Wlasnie odebralem nowe szkielko 70-200 2.8 IS :-)
To juz 6-ty zakup u Towersa - jak zawsze wszystko szybko, dobrze zapakowane. Pozdrawiam i polecam!
ewa_olsztyn: Towers ma takie hobby sprzedawac w dobrych cenach - a jak hobby to nie trzeba zarabiac na tym :wink::-)
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Ja slyszalem inna legende, ze obrabia wstretnych bogatych grubych niemcow z ich szkiel i sprzedaje prawie darmo nam![]()
Aparat mam i ja
Proponuje zalozyc kosciol swietego Towersa - bedziecie mogli bez vatu i cla kupowac jeszcze taniej z usa![]()
Ewa, nie jest tak zleinstytucji charytatywnej jeszcze nie otwarłem
cena tak jak dla kazdej innej osoby z forum, mozna luknac na allegro jakie sa ceny, oczywiscie dla członków forum są rabaty ale zawsze w granicach rosądku
![]()
BelYaalps karta wymiata, ale o tym na PW
wojkij -
Pzdr.
tow
Wiesz Towers? W świecie, w którym żyjemy - takie zwyczajne rzeczy jak uczciwość, dane slowo, dotrzymanie tego co się powiedziało, rzeczy - które nie są, a powinny być przypisane człowiekowi jak kolor oczu, takie zwykłe rzeczy - po prostu zachwycają, gdy się z nimi spotykamy. Źle to świadczy o naszych czasach, ale wyjątkowo dobrze - o Tobie.
I - jak czytam na 25 stronach - nie jestem odosobniona w tej opinii![]()
Zagadzam sie z Toba Ewa, dzis spotykamy sie czesto niestety z jakimis takimi "dziwnymi" standardami. Towers, obiecujac np. termin dla mnie okreslony - specjalnie jechal iles tam 10-tek km po poludniu aby nadac towar gdy potrzebowalem go na drugi dzien.
To sie ceni i wraca sie z przyjemnoscia do ponownych zakupow w tym samym miejscu.
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Zakupiłem właśnie 70-200/2,8is u Towersa i jestem bardzo, ale to bardzoByły drobne zawirowania co do dostawy /zawinione ze strony niemieckiego kontrahenta Towersa/, ale kontakt telefoniczny z Panem Piotrem był na bieżąco i o wszystkim było mi wiadomo. Sprzęt testowany przed wysyłką, tak więc żadnych przykrych niespodzianek przy foceniu nie stwierdzono, a wręcz przeciwnie; to już 4 moja "zabawka" zakupiona u Towersa i po raz kolejny jestem naprawdę zadowolony z transakcji. Dzięki, Panie Piotrze i do następnego razu...
Racja, duzo pozytywnych opinii o Towersie, to zawsze jakis rodzaj gwarancji, ze mozemy byc pewniejsi zakupu u Niego niz kogos innego. Ja sam, gdyby nie to, ze w sierpniu wraca siostra kolegi z USA i moze przywiesc mi 1 szklo, pewnie nabyłbym je wlasnie u TowersaNastępna w kolejce bedzie jasna stałka i gdy nie trafi mi sie znow podobna okazja to pewnie pozwole sobie zapukac właśnie do bohatera tego wątku
Oby wiecej takich ludzi, Pozdrawiam