Strona 20 z 77 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Początki nałogu

Domyślnie

Ja tez dopisuje sie do listy zadowolonych odbiorcow.
    Choc na poczatku 450-ka zepsula mi troche nerwow, bo w testach wyszedl mi spory FF. Nastepnego dnia jednak zniknal :-) Ale o 450D to moze podepne sie w innym watku.
    Z Towersem rozmawia sie bardzo konkretnie, przesylka pancerna.
    Na pewno lepsze zrodlo niz zwykle sklepy internetowe, dla ktorych sprzet foto, to to samo co odkurzacz.
    Nie robcie tylko bledow jak ja - nie wzialem 85-ki, bo mialem lepsza oferte. Teraz nie mam ani oferty ani 85-ki...
    Jak Towers cos ma, to bierzecie wszystko :-)

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja jeszcze tylko potwierdzę, że dokumenty wystawiane przez Towersa w pełni wystarczają do zrealizowania gwarancji na Żytniej, z czego byłem zmuszony niedawno skorzystać. Nie było z tym najmniejszych nawet problemów.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Dopiero zaczyna Awatar fotoluk
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Kolejny udany zakup u Toversa
    Pełen profesjonalizm .
    Szczerze polecam.

Coś już napisał

Domyślnie Towers ...zawsze tanio zawsze szybko zawsze pewnie :)

Znowu trzeba kolegę towersa pochwalić
    zamówiłem już u tego pana w sumie prawie na 10 tysięcy i myśle ze to dopiero początek
    właśnie przyszła lampa 580 EX II ...+ aktualny tele tydzień tyle że tele tydzień był w kawałkach i niewiele udało się odczytać towers tak dobrze uszczelnia paczki papierami że maja wytrzymałość czarnych skrzynek z boeingów ...szczerze polecam

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

Teraz od Towcia - 5D + karta

Dzięki kolego

Jesteś dla mnie GURU jeśli chodzi o tematy sprzętowo-handlowe Nie znam takiego drugiego człowieka !!!!
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Coś już napisał

Domyślnie

Kolejna transakcja zakończona - 50 1.8II. Niestety nie popisała się poczta, ale sam Towers pokazał, że zależy mu na transakcji, sam dopytywał czy obiektyw już otrzymałem. Skończyło się na wysłaniu drugiej przesyłki. Co tu dużo mówić...polecam

Domyślnie

I ja dopisuje sie do listy zadowolonych klientow Towersa. 5D +grip+ob+580 wszystko w jak najlepszym pozadku.I od dzis nawet juz kaska z Cash back jest na moim koncie po nie całym miesiacu od wysłania papierow.Dzieki TOWERS.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_s18 Zobacz posta
    ... Skończyło się na wysłaniu drugiej przesyłki. Co tu dużo mówić...polecam
    Dokładnie jak u mnie.
    Co z tą pocztą się wyrabia???
    C-F-K - forever

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat:
    Napisał thisgay
    ja właśnie zamówiłem 40d, 50-siątkę i Tamrona 17-50. Zobaczymy jak będzie

Cytat Zamieszczone przez Marek69 Zobacz posta
    Będzie super

Cześć, no więc tak.

Generalnie Towers jest godzien pochwały. Są może malutkie niuanse zauważalne przez upierdliwego klienta, który wiadomo wtedy, że przeważnie się tak czy tak czepia tj.
    - Towers jest bardzo zajętym człowiekiem i nie może poświęcić każdemu klientowi tyle czasu ile on być może być chciał
    - nie wysyła już z braku czasu fot testowych z 85 1,2 co czasem pomogłoby klientowi rozwiać obawy bądź wątpliwości

Generalnie jednak, jako typowy upierdliwy i czepialski klient, wystawiam ocenę 4+ (w skali do 5). Your opinion may vary

ps.1. będę jednak sprawdzał puszkę we Francji albo w Berlinie ponieważ z nabytą przeze także od Towersa 50 1.8 jest minimalny FF na tablicy testowej. Albo inaczej - może nie ma FF ale linia ostrości znajduje się na samym końcu rozkładu GO co średnio mi się podoba.
    Natomiast niestety Tamron (może jeszcze będę gadał z Towersem) wydaje się, że jest mydalny. Nie ma żadnego problemu FF/BF, trafia idealnie ale niestety na 2,8 jest raczej mydło.
    Czy ktoś testował już francuskie serwisy ? Najbliżej mam do Limoges albo Bordeaux (chyba tam są jakieś, zaraz sprawdzę) chociaż nie wiem czy francom można ufać co do wysublimowanej techniki, sądząc po tym jak jeżdżą samochodami )))

ps.2. tak czy inaczej Towers jest godzien polecenia.
    Ostatnio edytowane przez thisgay ; 31-05-2008 o 11:18

Coś już napisał

Domyślnie

Kurcze czuję się jak spamer drugi raz na tej samej stronie wątku musze pochwalić Towersa
    dziękuje za 70-200 F4 IS oraz kolejny tele tydzień
    Ps.rwij go na mniejsze kawałki to i żona będzie coś z tego miała
    Ps...zadowoleni użytkownicy CB powinni się złożyć na jakiś dobry zegarek dla Towersa żeby mu tego czasu nie brakowało
    ----------------------------------------------------------------------
    Szczerze polecam tego zapracowanego , uczciwego i solidnego człowieka ...

Strona 20 z 77 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów