No i ja jestem po transakcji z Towersem, a właściwie to po połowie![]()
Czy jestem zadowolony ??
Okaże się jaki będzie finał
Dwie rzeczy są pewne na pewno sympatyczny kontakt i bardzo dobre ceny...
No i ja jestem po transakcji z Towersem, a właściwie to po połowie![]()
Czy jestem zadowolony ??
Okaże się jaki będzie finał
Dwie rzeczy są pewne na pewno sympatyczny kontakt i bardzo dobre ceny...
Ja także sfinalizowałem transakcję z Towersem - parę dni temu przyjechało szkiełko 35/1,4L - wszystko w jak najlepszym porządku - cena, kontakt, sprzęt - jak najbardziej polecam innym..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ostatnio kupiłem u niego lampę. Pomimo problemów z pocztą polską (przesyłka zaginęła) wysłał mi drugą kurierem. Paczka bezpiecznie zapakowana, komplet w środku, komplet papierów, dobre ceny. Polecam!
C-F-K - forever
ja właśnie zamówiłem 40d, 50-siątkę i Tamrona 17-50. Zobaczymy jak będzie :-)
I ja zakończyłem transakcje z Towersem
Nie będę nawet pisał jak bardzo się facet staraale wierzcie mi że NAPRAWDĘ mu zależy żeby klient był zadowolony...
I na pewno kolejne zakupy po zwrocie z Canona zrobię u niego bo WARTO mu zaufać.
Wlasnie otrzymalem 40D + 24-105/L wszystko poszlo sprawnie i bardzo szybko. Polecam z czystym sumieniem. Ceny tez dobre
Pozdrawiam
Dzisiaj dotarła do mnie druga paczka od Towersa /pierwszą otrzymałem tydzień temu/. Pierwsze, co trzeba podkreslić, to solidne opakowanie obu przesyłek; tu duuuży plus. Drugi plus to kontakt telefoniczny. Trzeci plus to, oczywiscie, ceny! A czwarty plus, to opcja przetestowania sprzętu przed wysyłką!!! To ona własnie sprawiła, że na C85/1,8 poczekałem nieco dłużej, ale warto było... AF trafia z C5D w punkt. Po prostu "bajka"! Dzięki, Panie Piotrze, za dotychczasową współpracę. W czerwcu będę się kontaktował w sprawie C 70-200 lub 135/2L; jeszcze nie wiem, na co się skuszęJeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!
Ocena (subiektywna) sprzedawcy Towers:
- Jakość towaru: 5/5
- Cena: 5/5
- Kontakt: 3.5/5
- Opakowanie: 5/5
- Dostawa: 4.5/5
Doświadczenie: 3 transakcje.
Brawo Towers !!!
Tak trzymaj i nie popuszczaj (jak mawiał największy z Polaków).
Pozdrówka
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Zamówiłem 400D + kit. Niestety nie było go na stanie... Ale za dwa dni był już do odbioru. Bardzo dobry kontakt i wszystko bez najmniejszych problemów.