Strona 14 z 75 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scream Zobacz posta
    Hm. Być może. 40d choć pod względem af/bf było ok to migawka padła po 12 dniach....Aktualnie leżakuje w serwisie. Nie wiem czy jest to Twoja wina Towers, ale nowy, sprawdzony sprzęt chyba tak szybko nie pada, choć mogę się mylić
    Oj kolego bardzo się tutaj myslisz.Zawsze się może trafić,że kilka sztuk na kilkadziesiąt/kilkaset jest nie dokręconych - czytaj - ma jakieś błędy fabryczne.

Dam Tobie innym przykład: kupiłem kiedyś 3 zasilacze do kompa. 2 były z jednej dostawy i 1 z innej. podpiąłem pod kompa, włącznik na "on" w zasilaczu i odpalam...a co to...lampka się zapaliła nawet nie na sekunde i zasilacz death.Martwy nie zdążyłem się nawet zorinetować czy odpaliłem kompa czy nie. I tak było z wszystkimi 3'ma sztukami. No kurde co tam w końcu nowy zasilacz , kasy też jak na takie coś mało nie dałem,a tu takie jaja...

Jak widać i nowe rzeczy mają jakieś błędy. Tylko jedne widać odrazu po załączeniu,a inne po pewnym czasie dają o sobie znać. Coś jak virus

A co dobrego dla Ciebie z tego wszystkiego - że kupiłeś sprzęt w Polsce i masz gwarancje i nie straciłes kasy.

Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dziś zakupiona lampa Speedlite 580EX II wsio komplet w raz z papierami i cena dobra
    Koledzy z resztą dziś kupili u Towersa 2x40D Tamrona i Palnik taki jak ja
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scream Zobacz posta
    Hm. Być może. 40d choć pod względem af/bf było ok to migawka padła po 12 dniach....Aktualnie leżakuje w serwisie. Nie wiem czy jest to Twoja wina Towers, ale nowy, sprawdzony sprzęt chyba tak szybko nie pada, choć mogę się mylić
    Nie no rozbroileś mnie tym tekstem... Moze sprzedawca powinien gwarantowac dzialanie sprzetu przez conajmniej 10 lat...? Widac ze nie masz pojecia o handlu i sprzedazy... Czasami wczuj sie w role sprzedajacego...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thunder Zobacz posta
    Nie no rozbroileś mnie tym tekstem... Moze sprzedawca powinien gwarantowac dzialanie sprzetu przez conajmniej 10 lat...? Widac ze nie masz pojecia o handlu i sprzedazy... Czasami wczuj sie w role sprzedajacego...
    Widzę ,że nie wszyscy podeszli do posta z przymrużeniem oka... Bywa. W każdym razie gdybym chciał napisać negatywny komentarz to miałbym powód,ale
    nie zależy mi na tym, żeby psuć komuś opinię. Mój post napisałem na zasadzie ironicznego kontrastu do wszystkich pochwalnych postów w tym temacie, jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam.
    pucha i grucha

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Oznacza że został wybrany z kilku sztuk. I raczej nikt ze sprzedających nie dolicza sobie dodatkowo za to

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Scream, to jeszcze napisz jak sprawdzić po ilu dniach padnie migawka, sam jestem ciekaw ile jeszcze moja wytrzyma

Coś już napisał

Domyślnie

teraz czekamy na ruch jednego z modow co by zrobił co nie co porządku w tym wątku
    30D+pare szkiełek

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No u mnie kasiora dzis sie pojawila na koncie i to w calosci.
    A co do pytania mobiego:
    wszystko z paragonu... nie pisalem, ze od towersa z canon board w miescie internecie.. tylko tak jak byo tam, czyli byl to niemiecki sklep w niemieckim miescie itd. a co ja jezdzic nie moge.

Edit... sorrki... to nie bylo pytanie mobiego, zle doczytalem
    Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 08-04-2008 o 22:47

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

To i ja się dopiszę mimo iż ostatecznie nie kupiłem sprzętu od Towers'a.
    Dzwoniłem tydzień temu i dostałem info, że jeśli mi się nie spieszy to za tydzień może będzie coś taniej... niestety po tygodniu okazało się, że nie dość, że nie taniej to jeszcze jest drożej... ALE...
    W związku z tym dostałem tel. i instrukcje gdzie zadzwonić by było w dobrej cenie.
    Puszka 40D + grip leżą już u mnie i cieszą niezmiernie

Szczerze? Chyba nigdy w życiu nie spotkałem tak UCZCIWEGO gościa!!! Nie dość, że zaproponował (wedle aktualnej swojej wiedzy) by poczekać bo może będzie taniej to kiedy okazało się, że nie będzie oddał zarobek znajomemu.
    Cóż... w ten sposób tak na prawdę nie traci się klienta... a raczej zyskuje jego szacunek i gwarancję, że następnym razem jak będzie szukał sprzętu to na pewno pierwszy tel. będzie do TOWERS'a!

Pozdrawiam i OGROMNY szacunek!

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

To nie jest "in blanco" na forum wiele razy już powiedziano iż karta gwarancyjna nie musi być podbita, zresztą to samo powie servis(moża zadzwonić i zapytać), na zachodzie (anglia, hiszpania, holadnia) nie ma juz kart gwarancyjnych, servis przyjmuje srzpęt na podstawie dowodu zakupu.

Pzdr.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 11-04-2008 o 21:45

Strona 14 z 75 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów