Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Problem z kartą CF

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Ze względu, że jestem wątkotwórcą i miałem problemy z kartą CF to teraz, po pewnym czasie napisze w skrócie (może się komuś to kiedyś przyda, a poza tym należy się wyjaśnienie sprawy ):

1. Kingston 2gb Elite pro (chyba) - błąd - oddana
    2. Gwarancja - wymiana na nową (tą samą) - błąd - ten sam - oddana
    3. Tak samo jak w punkcie drugim, z taką różnicą, że zażądałem zwrotu pieniędzy.

4. SanDisk Extreme III 2GB (kupiona w tym samym sklepie) - już dobre 4-5 miesięcy bezawaryjnie 0 błędów, 0 uszkodzonych danych - 100% sprawności, wygoda w użytkowaniu - nieporównywalna

Pozdrawiam

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yooli Zobacz posta
    Ze względu, że jestem wątkotwórcą i miałem problemy z kartą CF to teraz, po pewnym czasie napisze w skrócie (może się komuś to kiedyś przyda, a poza tym należy się wyjaśnienie sprawy ):

1. Kingston 2gb Elite pro (chyba) - błąd - oddana
    2. Gwarancja - wymiana na nową (tą samą) - błąd - ten sam - oddana
    3. Tak samo jak w punkcie drugim, z taką różnicą, że zażądałem zwrotu pieniędzy.

4. SanDisk Extreme III 2GB (kupiona w tym samym sklepie) - już dobre 4-5 miesięcy bezawaryjnie 0 błędów, 0 uszkodzonych danych - 100% sprawności, wygoda w użytkowaniu - nieporównywalna

Pozdrawiam
    Pozwolę sobię na odrobinę ironii/złośliwości: "a nie pisałem?" Twoje problemy z Kingstonami wcale ale to wcale mnie nie dziwią, używanie akurat tych kart pamięci uważam za odmianę sportu ekstremalnego. Z tegoż samego powodu także obchodzę szerokim łukiem ich pendrivy, aczkolwiek używam (z powodzeniem i bez najmniejszych problemów) ich pamięci do PC. Bezproblemowość Sandiska też mnie w żaden sposób nie zaskakuje.

PS. Dzięki że podzieliłeś się rezultatem walk.
    Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AbrahaM Zobacz posta
    Pozwolę sobię na odrobinę ironii/złośliwości: "a nie pisałem?" Twoje problemy z Kingstonami wcale ale to wcale mnie nie dziwią, używanie akurat tych kart pamięci uważam za odmianę sportu ekstremalnego. Z tegoż samego powodu także obchodzę szerokim łukiem ich pendrivy, aczkolwiek używam (z powodzeniem i bez najmniejszych problemów) ich pamięci do PC. Bezproblemowość Sandiska też mnie w żaden sposób nie zaskakuje.

PS. Dzięki że podzieliłeś się rezultatem walk.

Ano, pisałeś Mimo wszystko chciałem dać szansę Kingstonowi. Zwłaszcza, że znam kilka osób, które używają ich kart i działają...
    No ale jakby nie było, Kingston dla mnie to już przeszłość i w ogóle nie żałuję.
    Dzięki Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów