Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Karty CF

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Przede wszystkim gratulacje z zakupu nowej puszki, cały czas pamiętam chwilę w której otworzyłem pudełko swojego nowego 5D- ten dreszczyk emocji ... a później tygodnie udowadniania sobie że dobrze zrobiłem że wybuliłem tyle kasy... czy zdjęcia są naprawdę lepsze od tych z 20D ... a jak zobaczyłem że na prawie każdym mam winietę to się dopiero załamałem ...
    ale po kilku tygodniach nie było mowy już o przesiadce na model niższy 5D jest the best i warty jest każdego centa na niego wydanego, myślę że jesteś pod wpływem jeszcze tych emocji, towarzyszących zakupowi tej nie najtańszej puszki i straciłeś zdolność racjonalnego myślenia
    5D to naprawdę genialny aparat i jeżeli nie wychodzą Ci z niego fotki tak jak Chcesz to tylko twoja wina..
    a przykład dwóch zdjęć który podałeś jest tylko dowodem na to jak soft aparatu niszczy zdjęcie :
    popatrz ile detali straciłeś i w cieniach i high_lights przez automatyczne podbicie kontrastu przez soft aparatu, tymczasem zdjęcie pierwsze(gorsze), po lekkich korektach w CameraRAW wygląda mz po prostu lepiej:

więcej detali na priv
    co do komentarza na temat wieku i braku experience - to tylko taka prowokacja - kubeł zimnej wody na głowę dla jaj
    wprawdzie na upartego mógłbym być twoim ojcem, ale w sercu mam jeszcze naście lat - skoda że nie widziałeś mnie w pogo z moją żoną (rówieśniczką) na koncercie Slayer/Marilyn Manson, na co dzień chodzę w T-shirt Tool'a bądź NIN... więc taki wapniak ze mnie nie jest
    rozpisałem się tak bo Cię lubię, sądzę że masz potencjał i głupio by było byś skręcił na manowce ...
    u mnie już prawie północ jutro coś więcej napiszę na priv
    pozdrowiony
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Tez mnie lekko zdziwila wypowiedz o jpg. Wydaje sie ze raw to taka "oczywista oczywistosc"...

VanMurder: Genialna strona www (adammphoto.com), robiona manualnie we flashu?
    Wojkij - dzięki za te eufemizmy
    naturalnie manualnie robiona we fleszy . hej, chwileczkę, co znaczy manualnie
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 21-10-2007 o 08:20 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów