Strona 7 z 33 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Domyślnie

Łukasz - śmiem twierdzić że zdjęcia lustrzanką robię dłużej od Ciebie. Śmiem też twierdzić, że jesteś ostatnią osobą która może mi zwracać uwagę - przyjmę krytykę od każdego ale nie od nadwornego Fotomediowego błazna. (bez obrazy, ale to nie ja wymyśliłem).

Poza tym z kim (oprócz Ciebie) ja się kłócę? Twierdzę, że moj 40D ma problemy z ostrością a wszyscy usilnie mi wmawiają, że nie ma, lub że nie umiem go obsłużyć. Umiem sam ocenić czy zdjęcie jest ostre czy nie i nie muszę wrzucać cropa na forum, żeby mi to oceniło/potwierdziło pół Polski.
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał
    Miasto
    Chełm

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Łukasz - śmiem twierdzić że zdjęcia lustrzanką robię dłużej od Ciebie. Śmiem też twierdzić, że jesteś ostatnią osobą która może mi zwracać uwagę - przyjmę krytykę od każdego ale nie od nadwornego Fotomediowego błazna. (bez obrazy, ale to nie ja wymyśliłem).

Poza tym z kim (oprócz Ciebie) ja się kłócę? Twierdzę, że moj 40D ma problemy z ostrością a wszyscy usilnie mi wmawiają, że nie ma, lub że nie umiem go obsłużyć. Umiem sam ocenić czy zdjęcie jest ostre czy nie i nie muszę wrzucać cropa na forum, żeby mi to oceniło/potwierdziło pół Polski.

dołączam sie do grona osób mających problem z 40D pisałam juz o tym w jakimś temacie, i twierdzę że mój 40D też ma problem z ostrością!!! Jade na serwis!!! Więc są napewno już dwie wadliwe puszki
    Ostatnio edytowane przez 1507 ; 17-10-2007 o 21:05

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Odnośnie ostrości/nieostrości 40D też ten wątek może warto poczytać:
    http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=385800
    Ludzie są podzieleni tak jak i tu na tych co mają ostro i na tych co mają nieostro

Domyślnie

@1507 - na pewno nie masz problemów. Przeczytaj instrukcję, albo posłuchaj mądrzejszych kolegów.

(to oczywiście żart).

I prośba do profesjonalistów i wielkich znawcow fotografii mających po parę tysięcy postów - darujcie sobie uszczypliwości pozwólcie dyskutować ludziom, którzy mają problem JAK W TEMACIE.
    EOS 90D (w sumie)

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

miałem 30D miesiąc temu i wiem że mój egzemplarz 40D robi gorsze zdjęcia pod względem ostrości, jak juz pisałem pojadę do serwisu i tobie też radze to zrobić, nie ma co płakać , ja płakałem i objechali mnie tak jak ciebie

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    ja zrezygnowałem z mojego zamówienia 40D i kupuje 30D (stare i dobre) już za dużo tych tematów z problemem ostrości 40D!!! Kupie 40D i do serwisu?? DZIĘKUJE BARDZO!!!

ghost7 - musze Cie zmartwić ale ja swojego 30D ( którego już nie mam ) miesiąc po kupnie równiez odsyłałem do serwisu - z powodu BF - chłopaki poprawili i było gitez. Niestety nie ma zasady co do modeli lepszych i gorszych. Osobiście znam ludzi z 1dmarkII którzy mieli podobne problemy i musieli nowe puszki odesłac na serwis.
    Ja tam czekam na moje 40D
    Ostatnio edytowane przez paweleverest ; 17-10-2007 o 21:17

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jest was całe cztery osoby z problemami. Ja dalej czekam na te tysiące wątków z całego świata. Jakoś się linki nie pojawiły
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Musiałbym na łeb upaść żeby siedzieć i wklejać Ci linki do wątków... Po co? Żeby Ci udowodnić? JA mam problem ze swoją puszką, szukam innych ludzi do wspólnego zaradzenia skąd to się bierze. Ja znalazłem kogo szukałem, mam nadzieję że coś wymyslimy/ustalimy. A jeżeli Ciebie tak interesują tysiące wątków z całego swiata to od czego wyszukiwarka?
    EOS 90D (w sumie)

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

mnie interesuje, czy to poważny problem, czy tylko ty go takim czynisz z braku wiedzy, umiejętności. cierpliwości, szczęścia itd, etc.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 7 z 33 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów