Pokaż wyniki od 1 do 10 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar sleep

Domyślnie

sorki że wejdę w słowo - ale mam 40 - i szczerze mówiąc zgodzę się co do ostrości w 40-stce - nie jest idealna - mam nadzieję że to wina 24-70 2.8 który ma na pewno front focus-a. Jakie to jest chore za tyle pieniędzy takie gówno natomiast przy 70-200 poezja, nic tylko pstrykać. Także czy to jest wina 40-stki sam nie wiem.

Pozdro
    40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sleep Zobacz posta
    sorki że wejdę w słowo - ale mam 40 - i szczerze mówiąc zgodzę się co do ostrości w 40-stce - nie jest idealna - mam nadzieję że to wina 24-70 2.8 który ma na pewno front focus-a. Jakie to jest chore za tyle pieniędzy takie gówno natomiast przy 70-200 poezja, nic tylko pstrykać. Także czy to jest wina 40-stki sam nie wiem.

Pozdro
    Z tego co piszesz wina leży po stronie 24-70 - niestety wśód tych słoików bywały i felerne sztuki ( jak sie za to trafi na dobry to jest się czym delektować ). Jeżeli problem ostrości dotyczył by puszki to żaden prawidłowo wykalibrowany obiektyw nie dał by ostrego obrazu, Generalnie polecam wizyte na żytniej
    .

Uprawnienia umieszczania postów