Pokaż wyniki od 91 do 100 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Uparciuch

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    przeprosiny?
    no to chyba żart jakiś.. Tak się składa, że nikt poza wami tej feralnej serii nie kupił. Powtórzę dwie proste rady: jak masz problem to załatw to w serwisie, zamiast robić mętlik w głowach, jeśli chcesz pomocy na forum zaprezentuj zdjęcia, które zrobiłeś i twierdzisz, że to aparat źle działa. Nikt nie chce nic takiego zrobić ale zamiast tego zakłada 50 wątek na 10 forum. O co chodzi? Jaki problem to zrobić? Ludzie czytający ten i inne wątki mogą przypuszczać, że 40D to kupa szmelcu, że Canon się przyznaje, że to że siamto. Dostaję codziennie po kilka maili z prośbą o pomoc, bo ludzie już nie wiedzą czy jest ostro czy nie. Pomyślałeś zanim coś skrobniesz ponownie jakie to ma konsekwencje dla innych czytelników forum?

BTW: Polski tip ma informacje, których nie mają na dpreview.com?

Jak będzie oficjalny komunikat, to sam przypnę wątek. Jak na razie widzę cztery osoby i nie widzę konkretów ani przykładów.
    Ale z Ciebie uparciuch Spoko wszystko sie juz niedlugo wyjasni (mam taka nadzieje) Ja tez powinienem byc zly bo przez te wszystkie uwagi na temat 40D rozmysliłem sie co do jej kupna i zakupilem 30D (no ale mam 1000zł w kieszeni - bedzie na szkiełko + 3000tys C 24-70 2.8)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze jedno cos mi mowi ze Canon zrobi to po cichu i oficjalnie sie nie przyzna do problemu
    Ostatnio edytowane przez ghost7 ; 18-10-2007 o 11:27 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Uprawnienia umieszczania postów