Pokaż wyniki od 1 do 10 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    To dlatego, ze Ci, o ktorych wiadomo, ze zdjecia robic potrafia, pokazali ostre zdjecia-zylety ze swoich czterdziestek. :-) A malkontenci nie zaprezentowali zadnego przykladu. :-P
    Co nie zmienia faktu ze malkontenci mieli racje
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    Co nie zmienia faktu ze malkontenci mieli racje
    A skad to niby wiadomo?!?

Cytat Zamieszczone przez bs300f Zobacz posta
    A wiadomo jaka to seria ?
    Wiadmo tylko, ze wujek dzwonil do cioci, ze bratanek rozmawial ze sprzedawca, ktory jest kuzynem sasiada i ten powiedzial, ze... :-)

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    Ja nie bede prezentować zdjęć(...)
    Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Umiem sam ocenić czy zdjęcie jest ostre czy nie i nie muszę wrzucać cropa na forum, żeby mi to oceniło/potwierdziło pół Polski.
    :-D
    Ostatnio edytowane przez mc24 ; 18-10-2007 o 11:27

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    A skad to niby wiadomo?!?

Wiadmo tylko, ze wujek dzwonil do cioci, ze bratanek rozmawial ze sprzedawca, ktory jest kuzynem sasiada i ten powiedzial, ze... :-)

:-D
    zachowujesz się jak pewien polityk który wybiera tą część zdania która mu odpowiada, pełne zdanie brzmi:"Ja nie bede prezentować zdjęć testowych bo juz gdzieś na CB pokazałem i oberwałem" czytaj dokładnie, a zdjęcia zamieszczałem!!! Poszukaj na forum jak nie wierzysz. Ty jakis dziwny jestes czy co, pół zdania wyrwanego z kontekstu wklejasz i jesteś facio eeeech... szkoda. A tak na marginesie to 40D to świetny sprzet bije na łeb na szyję wszystkich poprzedników. Teraz lepiej?????????
    Ostatnio edytowane przez 1507 ; 18-10-2007 o 12:36

Coś już napisał Awatar sleep

Domyślnie

sorki że wejdę w słowo - ale mam 40 - i szczerze mówiąc zgodzę się co do ostrości w 40-stce - nie jest idealna - mam nadzieję że to wina 24-70 2.8 który ma na pewno front focus-a. Jakie to jest chore za tyle pieniędzy takie gówno natomiast przy 70-200 poezja, nic tylko pstrykać. Także czy to jest wina 40-stki sam nie wiem.

Pozdro
    40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sleep Zobacz posta
    sorki że wejdę w słowo - ale mam 40 - i szczerze mówiąc zgodzę się co do ostrości w 40-stce - nie jest idealna - mam nadzieję że to wina 24-70 2.8 który ma na pewno front focus-a. Jakie to jest chore za tyle pieniędzy takie gówno natomiast przy 70-200 poezja, nic tylko pstrykać. Także czy to jest wina 40-stki sam nie wiem.

Pozdro
    Z tego co piszesz wina leży po stronie 24-70 - niestety wśód tych słoików bywały i felerne sztuki ( jak sie za to trafi na dobry to jest się czym delektować ). Jeżeli problem ostrości dotyczył by puszki to żaden prawidłowo wykalibrowany obiektyw nie dał by ostrego obrazu, Generalnie polecam wizyte na żytniej
    .

Uprawnienia umieszczania postów