Ostatnio edytowane przez mc24 ; 18-10-2007 o 11:27
zachowujesz się jak pewien polityk który wybiera tą część zdania która mu odpowiada, pełne zdanie brzmi:"Ja nie bede prezentować zdjęć testowych bo juz gdzieś na CB pokazałem i oberwałem" czytaj dokładnie, a zdjęcia zamieszczałem!!!Poszukaj na forum jak nie wierzysz. Ty jakis dziwny jestes czy co, pół zdania wyrwanego z kontekstu wklejasz i jesteś facio eeeech... szkoda. A tak na marginesie to 40D to świetny sprzet
bije na łeb na szyję wszystkich poprzedników. Teraz lepiej?????????
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 18-10-2007 o 12:36
sorki że wejdę w słowo - ale mam 40 - i szczerze mówiąc zgodzę się co do ostrości w 40-stce - nie jest idealna - mam nadzieję że to wina 24-70 2.8 który ma na pewno front focus-a. Jakie to jest chore za tyle pieniędzy takie gównonatomiast przy 70-200 poezja, nic tylko pstrykać. Także czy to jest wina 40-stki sam nie wiem.
Pozdro
40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl
Z tego co piszesz wina leży po stronie 24-70 - niestety wśód tych słoików bywały i felerne sztuki ( jak sie za to trafi na dobry to jest się czym delektować). Jeżeli problem ostrości dotyczył by puszki to żaden prawidłowo wykalibrowany obiektyw nie dał by ostrego obrazu, Generalnie polecam wizyte na żytniej
.