Hm.. Robiłem jedno wesele (byłem jako gość) na 2gi dzień po zakupie 40D więc totalnie zielony - z lampą 580 - i jest sporo lepiej niż w 350D którym robiłem do tej pory - ja natomiast takie rzeczy robiłem środkowym punktem, oneshot i przekadrowaniem albo servo na wszystkich punktach i serią, ale pierwszy sposób jakoś lepiej mi wychodził..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wydaje mi się że jest przeprowadzony dosyć dobrze, i w sporej części zgadzam sie z wynikami.. brakuje mi tam informacji że w trybach C1, C2, C3 można zapisać totalnie wszystkie ustawienia łącznie z MLU i innymi CF - co IMHO sporo rekompensuje brak dodatkowych przycisków..
Co do ostrości i AF to jak widac raczej trafia i nie ma problemów i tu zgadzam się z wnioskami Arka, reszta też przyzwoicie opisana, co tylko dobrze świadczy o optycznych - nie to co inni (wiadomo którzy - co się reklamuje to wygrywa w testach)
Generalnie IMHO najrzetelniejszy na razie opis 40D po polsku, zrobiony bez emocji i podniecania się nowościami.. i rozwiewa chyba wątpliwości które sa tematem tego wątku..