Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 327

Wątek: Problemy z ostrością w 40D

Domyślnie

A jak widzisz zmieszczenie tytułu wątku: "Podczas rozmowy z infolinią amerkańskiej centrali Canona, pracownik potwierdził, że zdarzają się problemy z ostroscia 40D" ? Wiadomo, że trzeba było to skrócić i wyszło, jak wyszło.

Natomiast w opowieść Kubamana o tym że dzwonił i dowiedział się tego co opowiedział, można tak samo wierzyć jak w tą z amerykańską infolinią.

Ja rozumiem, że są tu fanatycy Canona i zlego słowa powiedzieć nie dadzą, ale również jestem zwolennikiem tej firmy i szukam potwierdzenia swoich obaw.

A osoby, (np. Kubaman) którzy przeszukują internet za pomocą tylko i wyłącznie google (indeksującego ok. 5% zasobów internetu, w dodatku tego komercyjnego) odsyłam do przeglądarek trzepiących tzw. deep internet.
    EOS 90D (w sumie)

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Natomiast w opowieść Kubamana o tym że dzwonił i dowiedział się tego co opowiedział, można tak samo wierzyć jak w tą z amerykańską infolinią.
    zamiast trollować sprawdź i zadzwoń, będzie cię to kosztowało 3 złote. Skoro podważasz moją wiarygodność zrób cokolwiek, co pokaże, że tak jest.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Zablokowany

Domyślnie

Kraszan, wybitnie bijesz piane, podsycasz emocje, odsylasz do deep internetu, niezidentyfikowanych rozmowcow zza oceanu, swoich PW widocznych tylko dla Ciebie, zdjec nie pokazesz, bo sam umiesz ocenic, i podbijasz, podbijasz bebenek.

Zastanow sie troche.

Domyślnie

Kubaman jest bardziej wiarygodny, niż jakaś historyjka bez podania źródeł...

Domyślnie

Polska centrala Canona może np. JESZCZE o tym nie wiedzieć, więc nie będzie ryzykowała nawet przypuszczeń, że coś jest nie tak.

Dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, że ja i jeszcze kilku kolegów zostaliśmy opłaceni i nasłani przez Nikona żeby logować się na różne fora i rozsiewać plotki o problemach z 40D.

Zablokowany

Domyślnie

Dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, że ja i jeszcze kilku kolegów zostaliśmy opłaceni i nasłani przez Nikona żeby logować się na różne fora i rozsiewać plotki o problemach z 40D.
    Ja wpadlem, ale myslalem o Sony. :-)

Szukam wlasnie w deep internecie ile Wam zaplacili. :-D :-D :-D

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Dobra to ja sie przyznam bo ktos juz puka do drzwi...moze to CBA..jaki zbieg okolicznosci to tez CB Nikon dał mi D300 ....sami rozumiecie Pekłem
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Domyślnie

Polska centrala Canona może np. JESZCZE o tym nie wiedzieć, więc nie będzie ryzykowała nawet przypuszczeń, że coś jest nie tak.
    Nie wie, bo do serwisu nie zgłasza się tysiące użytkowników 40 D z problemem nieostrych zdjęć... To chyba logiczne.. Jakby dostali 500stnego 40D z tą samą usterką, to by raczej zaczęli wgłębiać temat..

A może oni też korzystają z google, zamiast szukać informacji o usterkach swoich aparatów w deep webie ;D

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A może chodzi ci o rozmazanie na ISO100?
    Zerknij na cegły (he, he) dla ISO100 i ISO200
    http://canon-board.info/showpost.php...45&postcount=1

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    A skad to niby wiadomo?!?

Wiadmo tylko, ze wujek dzwonil do cioci, ze bratanek rozmawial ze sprzedawca, ktory jest kuzynem sasiada i ten powiedzial, ze... :-)

:-D
    zachowujesz się jak pewien polityk który wybiera tą część zdania która mu odpowiada, pełne zdanie brzmi:"Ja nie bede prezentować zdjęć testowych bo juz gdzieś na CB pokazałem i oberwałem" czytaj dokładnie, a zdjęcia zamieszczałem!!! Poszukaj na forum jak nie wierzysz. Ty jakis dziwny jestes czy co, pół zdania wyrwanego z kontekstu wklejasz i jesteś facio eeeech... szkoda. A tak na marginesie to 40D to świetny sprzet bije na łeb na szyję wszystkich poprzedników. Teraz lepiej?????????
    Ostatnio edytowane przez 1507 ; 18-10-2007 o 12:36

Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów