Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Czy warto zmienić 17-40, 17-85 na 17-55

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pibuls Zobacz posta
    przemekthor napisał:
    Ale w jednym się nie zgodze - bez przesady z tym robieniem zdjęć w południe
    Proponuje zerknąć do Exif-a a pewnie się zorientujesz że zdjęcie wynonane są po godzinie 16.30 w wówczas słońce nie jest już tak wysoko...zlitujcie się z takimi komentarzami:wink:
    A po co EXIF?! Na zegarze widać, obiektyw jest OK.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Kupiłem stałke w rezulatcie

Witam
    Dziękuje wszystkim forumowiczom za wszelkie rady odnośnie zamiany obiektywów...propozycje które padły biorę pod uwagę nadal.
    Jednak obecnie wstrzymam się ze sprzedażą 17-40mm (zwłaszcza że wasza opinia o moim egzemplarzu jest pozytywna) i być może też 17-85mm zostanie narazie.
    Póki co zdecydowałem się o powiększenie grona moich obiektywów o stałoogniskowego Canona 50mm f1.4 którego właścicielem jestem od wczoraj.

Wstępnie jestem zadowolony...jednakże jeżeli pozwolicie poproszę was ponownie o ocenę współpracy z body, jednak tym razem stałki.
    Dziś jeszcze postaram się wrzucić kilka sampli z tego szkła.
    Pytanie do Viteza - czy umieszczając do oceny fotki z 50mm nie naginam za bardzo zasad tego wątku dotyczącego Zoom-ów?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pibuls Zobacz posta
    Pytanie do Viteza - czy umieszczając do oceny fotki z 50mm nie naginam za bardzo zasad tego wątku dotyczącego Zoom-ów?
    Przecież napisałem wyżej link do wątku o stałkach . Przenoszę te zdjęcia i nie dokładaj mi więcej roboty - proszę .

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów