Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: zdjęcie płomienia

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max_im Zobacz posta
    ależ to prawda
    przypadkowość w naturze jest ogromna
    i zawsze można sobie coś dopasować
    np chmury....
    jak byś tego dnia popatrzył na niebo może lepsze przykłady byś znalazł
    Prawda

KLIK *

*Uwaga dla osob, ktorych uczucia religijne latwo obrazic. Nie klikajcie!

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jak w to nie wierzycie, to po co tyle pisać? Sprawia wam radość jechanie po wierzeniach innych?

Ktoś ładnie powiedział, że to życie JP2 było cudem, a nie płomień - ja się z tą opinią bardzo identyfikuję. Ale tak się składa, że ci ludzie zapalili to ognisko by się za niego pomodlić, byli więc widocznie przejęci, zachwyceni itp. Ilu z was wierzy w teorię spiskową lub UFO lub na serio rozmawia o kręgach w zbożu. Ha nawet na discovery filmy ogląda. Idę o zakład, że wielu. Racjonalizm metafizyczno-scientyczny, chrześcijaństwo - be.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

tutaj mozna przeczytac exifa i co nieco o okolicznosciach powstania, wyglada na niemodyfikowane w PS

Początki nałogu

Domyślnie

Ten rysunek to rzeczywiście trochę przegięcie (mówię o tym cudzie co przed chwilą jeszcze był...)

Ale z drugiej strony każdy ma prawo wierzyć w to co chce. Ja osobiście nie mam zaufania do takich informacji, bo:

primo - jako priorytet w takich informacjach zawsze stawiana jest sensacja
    secundo - nie wierzę w zapewnienia "Pani Zosi" z okienka, która dla podwyższenia wiarygodności ma podpis FOTOEDYTOR

Bez względu na mój wielki szacunek do Papieża i wiary większość z takich informacji jest najczęściej sztucznie nadmuchiwana, a to tylko woda na młyn dla chłopaków z faktu czy "superaka".

BTW.
    Pamiętacie taki program NIE DO WIARY? Było tam kilka ciekawych reportaży, ale mnie najbardziej wk*** jak w czołówce było powiedziane, że dziś będą szokujące, niesamowite materiały, napięcie było budowane przez cały program na końcu padało piękne stwierdzenie, że np. badania o podziemiach zamku Czocha czy innych będą dalej kontynuowane i może kiedyś poznamy prawdę choć już teraz wydaje się ona niesamowicie intrygująca.

I na końcu w większości przypadków było jak z porażającym materiałem dowodowym ministra sprawiedliwości.
    Mordo Ty moja !

theremin
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Prawda

KLIK *

*Uwaga dla osob, ktorych uczucia religijne latwo obrazic. Nie klikajcie!

Dobre!

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

W exif jest czas powstania - co do minuty czas smierci Papieza, z drugiej strony to mozna zmienic, hm... kiedys byl taki odcinek Kiepskich z Matka Boska Kiepska, gdzie sie wino rozlalo w ksztalcie MB

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów