Pokaż wyniki od 1 do 10 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Mieszany widok

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    To oczywiście wszystko prawda. Ale z rynkowego punktu widzenia to czyste fantasmagorie. Komu Oly będzie sprzedawał te hiperjasne stałki? Użytkownikom kompaktów? Do aparatów, w których AF będzie działać jak ślimak, a kadrowanie będzie się odbywać na LCD lub EFV, na których mało co widać?
    Jaki AF i EVF? Ja mówię o manualnym dalmierzu, a nie o jakichś popierdułkach.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Trzebaby chyba sprzęc z obiektywem... nie wiem czy system Micro 4/3 na to pozwoli... choć z drugiej strony już jest focus-by-wire, więc wystarczyłoby zaprząc z drugiej strony mały silniczek do dalmierza - tylko to by owocowało potencjalnymi błędami BF/FF
    Fotograf platoniczny

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    To ma byc kompakt z duza matryca dla ludu a Ty chcesz robic z tego manuala?? Toz to by wyszedl aparta hiper-niszowy.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    To ma byc kompakt z duza matryca dla ludu a Ty chcesz robic z tego manuala?? Toz to by wyszedl aparta hiper-niszowy.

Marcin
    Mogę iść na pewien kompromis i niech tam sobie nawet wsadzą AF, byle nie przeszkadzał w ręcznym ostrzeniu "na duchy"

Uprawnienia umieszczania postów