Aż mi się przykro zrobiło, że jestem w takim gorszym systemie![]()
Aż mi się przykro zrobiło, że jestem w takim gorszym systemie![]()
Z tekstu jasno wynika, że każdy inny system jest gorszy...
Używam, bo nie wiedziałem. Teraz E-5 zmienił mój świat. Sprzedam tego beznadziejnego 5d2, obiektywy i kupię sobie E-5 w najlepszym systemie na świecie.
W końcu się doczekałem:-D http://fotofanklub.pl/index.php?opti...&catid=29:news
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Poziom szumu na ISO 200 i detale o kant **** rozbić
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nikon pokazal ze mozna dobrze i tanio, wiec uzytkownicy 4/3 moga czuc sie kopnieci w d*** na pozeganie systemu.
Miala byc nowa puszka, jest, wiec o co Ci (uzyszkodniku) chodzi.
Szkiel nowych tez bym sie nie spodziewal.
Ja gdybym mial w torbie cos z 4/3 wybral jedno z dwoch wyjsc:
- zajechac to co mam
- sprzedac poki warto i wybic sobie z glowy bzdury ze tylko ZD ma monopol na dobre szkla.
Uff, a kiedys bylem bliski wdepnieciu w ten system.
Ja w ten system wdepnąłem wczoraj przy okazji obmacywania 7D&50D w sklepie w Edynburgu. Konkretnie wdepnąłem w mocno przecenione E-450 z dual kitem (149£). Kupiłem bez zastanowienia, będzie jak znalazł na wycieczki i wakacje.
Czytam opinie o e-5 i wszędzie to samo: Olek daje szanse ludziom z drogimi szkłami ZD na ich "dojechanie" przed przesiadką na inny system (bo nie sądzę żeby użytkownicy E-3/E-5 zamienili ję na Pen-y).
I cyfra i analog...