Pokaż wyniki od 411 do 420 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Przepraszam, ale jakiej jednej zmiany oczekiwaliśmy jeśli chodzi o 5DII
    podpowiedź: nie dostaliśmy...
    Tzn. nie wiem jakiej oczekiwaliśmy ale tej co My oczekiwaliśmy to też nie ma i nie ma jej też w D700 8).

Pisałem o D300, puszce, którą (z gripem - kl/s) kupiłby/czeka "każdy" PRO, gdyby miała bagnet EOS. Profesjonalny układ AF w kropie (Sodom na chwilę niech przyjmie, że ten układ jednak działa) - ile było kotletów od czasu 20D?
    Ja bym nie kupił. Dużo badziej mi się przydają tryby silent w 40D (dopiero w 50D ma to pełny sens z działającym AF ) niż stopiećdziesiąt tysięcy bezsensownych punktów AF-a.

Nie, D300 to imho ta puszka, dzięki której 60D nie będzie wyglądał jak kolejny kotlet.
    Oczywiście dlatego bardzo dobrze że jest konkurencja i że "Nikon wybiera młode Canonowi", a nie opowiada bzdury marketingowe, że FF jest nikomu niepotrzebny.
    Reasumując kwestię D300 - ten korpus bez wypuszczenia FX-ów jest kompletnie bez znaczenia i mógłby nawet .... wiesz co robić :-D - bez wypuszczenia D3 wzbudziłby tylko uśmiech politownia.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    z tym ze komorke ma praktycznie kazdy i praktycznie zawsze przy sobie. pomijam chwilowo kwestie kobiet, dla ktorych komorka sluzy wylacznie do wydzwaniania, a proby polaczenia sie z nimi w 99 na 100 przypadkow spelzaja na niczym (bo: "byla na dnie torebki i nie slyszalam", "bylam zajeta", "gdzies mi sie zapodziala", ...)

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

ale pytanie o to, ile osob bedzie chcialo cos o lepszej jakosci optycznej od komorki jest dobrym pytaniem. dla uzytkownikow takich forum wydaje sie oczywiste, ze lepszy taki aparat niz telefon. ale to jest kropla w morzu ludzi, ktorzy potrzebuja podreczne urzadzenie do rejestrowania obrazu. a dla tej pozostalej czesci morza jakosc obrazu nie jest kluczowym kryterium.
    Dokładnie - przy tym jakość w dobrym świetle nie jest tak tragiczna. Do internetu wystarcza w zupełności.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-06-2009 o 14:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów